Siirry sisältöön

Keusoten terveysasemien lääkärin ja hoitajan vastaanotoilla toteutetaan vain kiireellistä hoitoa ajalla 27.12.2021–13.2.2022.

Supistamme kiireetöntä hoitoa väliaikaisesti lääkärin ja hoitajan vastaanotoilla ko. ajanjaksona. Pahoittelemme äkillisestä muutoksesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa. Lue lisää tiedotteestamme.

Lääkärin tai hoitajan vastaanotto

Terveysasemalla voit asioida hoitajan tai lääkärin etä- tai läsnävastaanotoilla. Ottaessasi yhteyttä vastaanotolle, sairaanhoitaja tekee sinulle hoidontarpeen arvion. Hoitosi alkaa heti yhteydenotostasi. Ensimmäisen yhteydenottosi yhteydessä saat oman hoitovastaavan. Jatkossa asioit oman hoitovastaavasi kanssa. Äkillisissä tuki ja liikuntaelinoireissa voimme ohjata sinut hoidontarpeen arvion perusteella fysioterapian suoravastaanotolle. Fysioterapeutit ovat saaneet lisäkoulutuksen tutkimuksen tekemiseen sekä kipua lievittävien ja liikkumista helpottavien ohjeiden antamiseen.

Kiireellinen hoito

Toimi näin

Henkeä uhkaavissa hätätilanteissa SOITA 112.

Asioi ensisijaisesti oman hoitovastaavasi kanssa sähköisessä asiointipalvelussa tai puhelimitse arkisin klo 8 – 15. Mikäli sinulla ei ole omaa hoitovastaavaa, ota yhteyttä Nettipalvelussa tai soita lääkärin ja hoitajan keskitettyyn puhelinpalvelu, avoinna joka päivä klo 8 – 20, klo 16 – 20 yhteydenotot vain kiireellisissä asioissa.

Kiireellisessä hoidon tarpeessa ilta- ja yöaikaan (klo 20-8) soita Päivystysapuun 116117. Soita aina ennen päivystykseen hakeutumista.

Varaa aika influenssarokotukseen

Kenelle ja millä ehdoin

Terveydenhoitoa saat kuntalaisena terveysasemalla, joka määräytyy kotiosoitteen mukaan. Se on ensisijainen hoitopaikka, kun sairastut. Olet oikeutettu valitsemaan kiireettömäksi hoitopaikaksesi myös jonkin toisen terveysaseman erillisellä hakemuksella, joka löytyy kotisivuiltamme. Vähimmäisaika terveysaseman vaihdolle on yksi vuosi. Kiireetöntä hoitoa on annettava kolmen kuukauden määräajassa.

Kiireellistä hoitoa saat kaikilla terveysasemilla asuinpaikastasi huolimatta. Kiireelliseen hoitoon on päästävä viipymättä.

Kiireellinen hoito henkeä uhkaavassa tilanteessa tai klo 15 jälkeen

Henkeä uhkaavissa hätätilanteissa SOITA 112.

Katso kiireellisen hoidon ohjeistus klo 15 jälkeen alla olevasta linkistä. Virka-aikana ota yhteyttä lääkäri- ja hoitajavastaanottoon normaalin tapaan.

Ole yhteydessä lääkäri- ja hoitajavastaanottoon

 1. Olen jo asiakkuudessa

  Ole yhteydessä omaan hoitovastaavaasi. Hoitovastaava koordinoi hoitoasi yhdessä moniammatillisen tiimimme kanssa.

  Asioi hoitovastaavaasi kanssa sähköisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii tai puhelimitse arkisin klo 8-15. Sähköiseen asiointipalveluun kirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen.

 2. Otan ensimmäistä kertaa yhteyttä

  Saat ensimmäisen yhteydenottosi yhteydessä sinulle nimetyn hoitovastaavan, ja hänen yhteystietonsa. Asio jatkossa suoraan oman hoitovastaavasi kanssa.

  Ota ensimmäisellä kerralla yhteyttä sähköisesti Nettipalvelussa tai soittamalla lääkärin ja hoitajan keskitettyyn puhelinpalveluun.

Tarkista hoitoosi liittyviä tietoja

Voit tarkistaa Kanta.fi -palvelusta hoitoosi liittyviä tietoja, kuten

 • hoitovastaavasi nimen
 • hoitosuunnitelmasi
 • laboratoriovastaukset
 • voimassaolevat reseptisi
 • potilasasiakirja merkinnät

Varatun ajan peruminen

 • Vastaanottoaika pitää perua edellisenä päivänä klo 15 mennessä.
 • Vastaanottoajan voi peruuttaa nettipalvelun, hoitovastaavan tai keskitetyn puhelinpalvelun, lääkärin ja hoitajan vastaanottopalvelut kautta
 • Peruuttamattomasta lääkärin vastaanottoajasta peritään 50,80 euron maksu

Puhelinasiointi

Keskitetty puhelinpalvelu, lääkärin ja hoitajan vastaanottopalvelut

Keusoten koronahoitopuhelin

Palveluajat

Keusoten koronahoitopuhelin
 • Maanantai 8:00 - 16:00
 • Tiistai 8:00 - 16:00
 • Keskiviikko 8:00 - 16:00
 • Torstai 8:00 - 16:00
 • Perjantai 8:00 - 16:00
 • Lauantai 8:00 - 16:00
 • Sunnuntai 8:00 - 16:00

Puhelinasiointi hoitovastaavan kanssa

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Keusote