Siirry sisältöön

Ehkäisyneuvola

Ehkäisyneuvolasta saat ohjausta ja neuvontaa raskauden ehkäisyyn, seksuaaliterveyteen, perhesuunnitteluun ja raskaudenkeskeytykseen. Ehkäisyneuvolasta saat ehkäisyvalmisteita sekä ohjausta ehkäisyvalmisteen valintaan, aloitukseen ja seurantaan. Ehkäisyneuvolasta saat ohjausta jälkiehkäisyn käyttöön. Ehkäisyneuvolassa asioidaan yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Ehkäisyvalmistereseptin uusiminen vaatii aina kontaktin neuvolaan. Ehkäisyneuvolaan voit varata ajan puhelimitse.

Gynekologiset vaivat ilman hormonaalista ehkäisyä sekä lapsettomuuteen, sterilisaatioon, vasektomiaan ja hormonikorvaushoitoon liittyvät asiat hoidetaan omalla terveysasemalla.

Toimi näin

Ehkäisyneuvolaan voit varata ajan puhelimitse. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Voit soittaa numeroomme 24 h, yksi soitto riittää. Soittamalla numeroon puhelinnumerosi tallentuu automaattisesti ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian arkipäivisin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun piiriin kuuluvat Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella asuvat tai opiskelevat. Terveydenhoidolliset käynnit ovat asiakkaalle maksuttomia.

Keusote tarjoaa maksuttoman ehkäisyn alle 20-vuotiaille nuorille. Ennen ensimmäistä käyntiä ehkäisyneuvolassa voit täyttää esitietolomakkeen ja ottaa sen mukaan käynnille.

Puhelinasiointi

Ehkäisyneuvolan keskitetty puhelinpalvelu

Palveluajat

  • Aina avoinna

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue