Siirry sisältöön

Työkyvyn ja työllistymisen tuen ohjausta ja neuvontaa

Tarvitsetko neuvontaa työkykyyn ja työllistymiseen liittyvissä asioissa? Keusoten alueella toimii eri alojen ammattilaisista koostuva monialainen verkosto, joka yhdessä sinun kanssasi etsii ratkaisuja tilanteeseesi. Löydämme yhdessä ensimmäiset askeleet työllistymisesi edistämiseksi.

Keusoten alueella toimiva sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten verkosto tarjoaa hyvinvointialueen asukkaille ja alueella toimiville ammattilaisille tukea työkykyyn ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Työkyvyn ja työllistymisen tuen verkoston tavoitteena on edistää hyvinvointialueen asukkaiden oikea-aikaista ja sujuvaa etenemistä työkyvyn ja työllistymisen tuen palveluissa kohti elämäntilanteeseen parhaiten sopivia ratkaisuja.

Ota yhteyttä Työkykyhelppiin!

Työkykyhelppi tarjoaa ohjausta ja neuvontaa työkykyyn ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Työkykyhelppiin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä silloin, kun työkykyyn ja työllistymiseen liittyvät asiat askarruttavat.

Puhelinpalvelu on avoinna tiistaisin klo 8.30–10.30 ja torstaisin klo 12–14: p. 019 2260 440

Työkykyhelpin takana toimii eri alojen ammattilaisista koostuva monialainen verkosto, joka etsii ratkaisuja asiakkaiden tilanteisiin.

Lisätietoja:

Tarvitsetko tukea ja neuvontaa työkykyyn ja työllistymiseen liittyvissä asioissa? Ota rohkeasti yhteyttä Työkykyhelppiin!

Aiheeseen liittyvät palvelut