Siirry sisältöön

Työkyvyn ja työllistymisen tuki

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten verkosto, joka tarjoaa hyvinvointialueen asukkaille ja alueella toimiville ammattilaisille tukea työkykyyn ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Työkyvyn ja työllistymisen tuen verkoston tavoitteena on edistää hyvinvointialueen asukkaiden oikea-aikaista ja sujuvaa etenemistä työkyvyn ja työllistymisen tuen palveluissa kohti elämäntilanteeseen parhaiten sopivia ratkaisuja.

Toimi näin

Työkyvyn ja työllistymisen tukea saat parhaiten soittamalla puhelinaikoina. Voit myös kysyä apua yhteydenottoon hoidostasi tai palvelustasi vastaavalta työntekijältä. Ammattilaisilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä myös asiakas- ja potilastietojärjestelmien kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tyokyky@keusote.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Työkyvyn ja työllistymisen tuen palvelu on tarkoitettu hyvinvointialueen asukkaille ja työikäisten palveluissa työskenteleville ammattilaisille. Voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä silloin, kun työkykyyn ja työllistymiseen liittyvät asiat askarruttavat.

Puhelinasiointi

Työkykyhelppi

Palveluajat

  • Tiistai 8:30 - 10:30
  • Torstai 12:00 - 14:00