Siirry sisältöön

Lääkärirekry

Lääkäri, tule osaksi Keusotea ja tutustu meidän mahdollisuuksiin!

Kuvassa kaksi lääkäriä keskustelee.

Keusote – Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Toimimme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Keusote vastaa alueensa jäsenkuntien 200 000 asukkaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta. Meillä työskentelee yli 3 600 ammattilaista. Olemme kehittyvä ja toimiva organisaatio jo nyt eikä 1.1.2023 alkava hyvinvointialue tuo meille suuria muutoksia.

Lääkärien avoimet työpaikat

Ura Keusotessa

Meillä on mahdollisuutena työskennellä useissa eri toimipisteissä ja pystymme muokkaamaan työtehtäväsi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan juuri sellaiseksi mikä sinulle sopii. Annamme sinulle rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin, saat olla myös mukana kehittämässä työtapaa ja toimintaa.

Meillä työn ja arjen yhdistäminen on todella mahdollista. Haluaisitko tehdä osa-aikaisena, olla työnkierrossa mukana tai vaikka tehdä työtä etänä? Meillä se onnistuu. Rakennetaan siis yhdessä haluamasi kaltainen erikoistumispolku työnkiertoineen tai sellainen työ, joka on juuri Sinun näköisesi.

Hyppää hetkeksi lääkäreidemme matkaan ja kurkkaa, mitä kuuluu Keusoten lääkäreiden päivään MyDay-videolta.

Mahdollisuudet Sinulle

Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja ison lääkäripoolin tuen, jossa et jää yksin! Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme! Meille on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja sujuvasti ruuhkaa vastaan omalla autolla, ilmaiset parkkipaikat.

Teemme aktiivisesti tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa mm. alueellisten palveluketjujen kehittämisessä, ja meillä on jo pitkät perinteet hyvin sujuvasta yhteistyöstä. Kuulumme myös Akateeminen terveyskeskus -verkostoon ja meiltä löytyy myös oma tutkimus- ja kehittämisyksikkö.

Meiltä saat kilpailukykyisen ja paikallisen sopimuksen mukaisen palkkauksen, jossa tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan toimenpidepalkkiot, erityisvastuulisät ja työkokemukseen perustuva lisä. Arvostamme lääkäriliiton myöntämää erityispätevyyttä ja lääketieteen tohtorin tutkintoa ja niistä maksetaan vielä 100 €/kk.

Vastavalmistuvilla lähtöpalkka reilu 5800 € ja vastikään valmistuneella YLE-erikoislääkärillä on 6697 €. YEK-lähiohjaajalääkäri saa lisäksi 250 € /kk ja YLE-erikoislääkärikouluttajalle maksetaan 550 €/kk.

Meillä jokainen saa soittaa tyylillään. Mikä on sinun instrumenttisi?

Opintopolku Keusotella

Työ Keusotessa tarjoaa sinulle hyvät konsultaatio-, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden tutkimustyöhön. Meillä on vankka kokemus lääkäreiden jatkokouluttamisesta ja innostuneet ja koulutetut ohjaajat ja kouluttajat.

Keusotella on koulutussopimus Helsingin yliopiston kanssa ja koulutusoikeus yleislääketieteen, geriatrian ja fysiatrian oppialoille. Erikoistuminen yleislääketieteeseen tai geriatriaan onnistuu, vaikka kokonaan tai ainakin lähes kokonaan Keusotessa. Samalla työnantajalla työskennellessäsi palkallinen kesälomakaan ei jää haaveeksi.

Keusotessa toimipaikkakoulutus on kattavaa sekä systemaattista ja pitkälti omalle alueelle räätälöityä. Teemme koulutusyhteistyötä mm. Hyvinkään sairaalan kanssa ja erikoistuville lääkäreille on tarjolla mm. omia erikoistuvan lääkärin virkoja Hyvinkään sairaalassa. Mahdollistamme myös, että pääset asianmukaisesti osallistumaan toimipaikan ulkopuolisiin koulutuksiin.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Anni Karppila

Ylilääkäri, akuuttiosastot ja kotisairaala

Sairaalapalvelut, Keski-Uudenmaan sairaala

Kaisa Rajala

Ylilääkäri, kotiin ja kuntoutukseen annettava lääketieteellinen tuki

Sairaalapalvelut, Keski-Uudenmaan sairaala