Siirry sisältöön

Lääkärirekry

Lääkäri, tule osaksi Keusotea ja tutustu meidän mahdollisuuksiin!

Kuvassa kaksi lääkäriä keskustelee.

Tule osaksi monipuolista lääkäriporukkaamme!

Olemme joustava, nuori työnantajaorganisaatio ja haluamme kehittyä jatkuvasti paremmaksi. Suurena työnantajana pystymme tarjoamaan monipuolisen työnkuvan, joka voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi!

Meillä on paljon erilaisia toimipisteitä ja mahdollisuuksia. Rakennetaan siis sinulle haluamasi kaltainen erikoistumispolku työnkiertoineen tai muuten vain toivomasi kaltainen työ. Osa-aikaisuus onnistuu monessa työtehtävässä, ja suhtaudumme myös etätyöhön myönteisesti.

Tarjoamme:
 • kilpailukykyisen palkan, erityisosaaminen ja pätevöityminen huomioidaan
 • tutkimusmyönteisen työpaikan. Kuulumme Akateeminen terveyskeskus -verkostoon ja meillä on oma tutkimus- ja kehittämisyksikkö.
 • moniammatillisen tiimityön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.
 • erikoislääkäreille suunnitellaan juuri omaan erikoisalaan ja kiinnostukseen sopiva työnkuva, jossa on mahdollista esimerkiksi kartuttaa omaa osaamista ja vaikkapa tähdätä johonkin erityispätevyyteen. Meillä on tarjota mielenkiintoisia tehtäviä diabeteslääkärille, kuntoutuslääkärille, kouluttajalääkärille – ja jos et vielä ole sellainen, niin tulisiko sinusta meillä sellainen?
 • Teemme tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa mm. alueellisten palveluketjujen kehittämisessä, ja meillä on jo pitkät perinteet hyvin sujuvasta yhteistyöstä.
Mitä Keusote voi tarjota jatkokoulutusvaiheen lääkärille?
 • Meillä on vankka kokemus lääkäreiden jatkokouluttamisesta ja innostuneet ja koulutetut ohjaajat ja kouluttajat.
 • Keusotella on koulutussopimus Helsingin yliopiston kanssa ja koulutusoikeus yleislääketieteen, geriatrian ja fysiatrian oppialoille
 • Tule tekemään 9 kk terveyskeskusjaksosi tai vaikka koko YEK-koulutuksesi sairaalapalveluineen Keusotessa! Koulutuksemme on hyvin suunniteltua etkä jää meillä koskaan yksin – senioritukea on tarjolla aina ja jokaiselle nimetään oma ohjaaja, kuten kuuluukin.
 • Erikoistuminen yleislääketieteeseen tai geriatriaan onnistuu vaikka kokonaan tai ainakin lähes kokonaan Keusotessa. Samalla työnantajalla työskennellessäsi palkallinen kesälomakaan ei jää haaveeksi.
 • Keusotessa erikoistuville lääkäreille on tarjolla mm. omia erikoistuvan lääkärin virkoja Hyvinkään sairaalassa.
 • Keusotessa toimipaikkakoulutus on kattavaa ja systemaattista, pitkälti omalle alueelle räätälöityä. Iso osa koulutuksesta on moniammatillista. Teemme koulutusyhteistyötä mm. Hyvinkään sairaalan kanssa. Meiltä pääset myös asianmukaisesti osallistumaan toimipaikan ulkopuolisiin koulutuksiin.
 • Koulutusasioihin liittyen ole yhteydessä koulutusylilääkäriimme: Aino Joensuu, aino.joensuu@keusote.fi

Ole yhteydessä, muokataan Sinulle sopiva työ!

Anni Karppila

Ylilääkäri, akuuttiosastot ja kotisairaala

Sairaalapalvelut, Keski-Uudenmaan sairaala

Kaisa Rajala

Ylilääkäri, kotiin ja kuntoutukseen annettava lääketieteellinen tuki

Sairaalapalvelut, Keski-Uudenmaan sairaala