Siirry sisältöön

Aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjaus

On hyvä hakea rohkeasti apua, kun tuntuu että ei pärjää itse tai omat voimat eivät riitä.

Palvelussa voit keskustella tilanteestasi ammattilaisen kanssa. Ammattilainen arvioi hoidontarpeesi ja sen kiireellisyyden. Saat tarvittaessa heti hoidollista neuvontaa ja ohjausta tilanteesi ratkaisemiseksi tai ohjeita tarvittaviin palveluihin hakeutumisessa.

Jos sinulla on jo asiakkuus tai hoitosuhde mielenterveys- ja päihdepalveluihin, ota suoraan yhteyttä omahoitajaasi tai vastuutyöntekijääsi.

Aukiolotiedot

Avoinna arkipäivinä. Arkipyhien aattoina klo 13 saakka.

  • Maanantai 8:00 - 15:00
  • Tiistai 8:00 - 15:00
  • Keskiviikko 8:00 - 15:00
  • Torstai 8:00 - 15:00
  • Perjantai 8:00 - 13:00

27.5.2022
Suljettu

Sähköposti

Puhelin

Palvelut ja yhteystiedot

Palvelun nimeä klikkaamalla pääset yhteystietoihin.

Mielenterveyspalvelut aikuisille

Keusoten mielenterveyspalveluista saat apua, tukea, neuvoja sekä hoitoa ja hoitoonohjausta lievissä tai keskivaikeissa mielenterveydenongelmissa tai elämäntilannekriiseissä, kun ensisijaiset hoitomuodot eivät riitä.

Päihdekuntoutus

Päihdekuntoutus voi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun raittiutesi on jo päässyt hyvään alkuun ja sinulla on hoitosuhde mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Päihdepalvelut aikuisille

Päihdehoito tarjoaa hoitoa ja auttaa asiakasta kuntoutumaan erilaisista riippuvuuksista, sekä parantaa päihteetöntä toimintakykyä ja elämänhallintaa.

Päihdevieroitus

Mikäli päihteiden käytön lopettaminen ei onnistu omin keinoin, voidaan päihdekierteen lopettamiseksi tarjota avo- ja laitosmuotoisia katkaisu- ja vieroitushoitoja.