Siirry sisältöön

Viestintä ja palvelut medialle

Keusoten viestintä huolehtii Keusoten viestinnästä ja koordinoi viestintää.

Keusoten viestintä huolehtii Keusoten viestinnästä ja koordinoi viestintää. Viestinnästä vastaa kuntayhtymän johtaja yhdessä viestintäpäällikön ja viestintätiimin kanssa.

Keski-Uudenmaan soten viestinnän keskeiset periaatteet ovat luotettavuus, ennakoivuus, vuorovaikutteisuus, keskustelevuus, tasapuolisuus, nopeus, kumppanuus ja vaikuttavuus.

Viestinnässä korostuu keskeisten periaatteiden lisäksi: 

  • Kannustavuus – Viestintä on ennakkoluulotonta ja kannustaa toimeen tarttumiseen
  • Positiivisuus – Viestintä tukee Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän positiivista otetta
  • Osallistaminen – Viestintä rohkaisee oivalluksiin ja työintoon
  • Yhdessä tekeminen – Viestintä lisää yhteistyötä, yhteistyössä on voimaa

Medialle

Viestintä palvelee mediaa mm. haastateltavien etsimisessä ja muissa viestintään liittyvissä asioissa. Lausuntoja medialle antaa kuntayhtymän johtaja tai hänen delegoimansa asiasta vastaava päällikkö.

Tiedotejakelumme kattaa niin paikalliset kuin valtakunnalliset mediatkin. Mediatiedotteitamme voit seurata ja tilata suoraan ePressi.com -palvelun Uutishuoneesta.

Hallituksen ja valtuuston esityslistoista ja pöytäkirjoista lähetetään tieto maakunnallisella mediajakelulla.

Kuvapankki – Keusote.kuvat.fi

Käytämme Keusote.kuvat.fi -sivustoa kuviemme julkiseen jakamiseen. Sivuston valokuvat ja kuvituskuvat ovat vapaasti käytettävissä journalistisiin tarkoituksiin. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin eikä harhaan johtavassa yhteydessä. Kuvien käyttäjiä pyydämme mainitsemaan lähteenä: Keusote / kuvaajan tai kuvittajan nimi (jos nimi on mainittu kuvan kuvatekstissä).

Lue ja tilaa uutiskirjeemme

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme! Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, toimintamme kehittämisestä ja palveluistamme. Löydät viimeisimmän uutiskirjeemme tämän sivun oikeasta palstasta.

Täyttämällä uutiskirjeen tilauslomakkeen, annat Keusotelle luvan tallentaa antamasi tiedot uutiskirjeen toimittamista varten. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen. Jos haluat tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu markkinointirekisteriimme, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteella: viestinta@keusote.fi

Sosiaalinen media

Seuraamalla Keusoten sometilejä saat tietoosi uusimmat sosiaali- ja terveyspalvelujen uutiset heti ensimmäisten joukossa. Viestimme somessa ajankohtaisista asioista, toimintamme kehittämisestä ja palveluistamme. Liity nyt mukaan keskusteluun! 

KotiTV-kanava ikäihmisille

KotiTV on Keusoten alueen katsojille maksuton TV-kanava. Kanava tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11–13. Ohjelmatarjonnasta vastaa KotiTV ja Keusote puolestaan pyrkii omilla juttu- ja tiedotusaiheillaan tavoittamaan paremmin jäsenkunnissaan asuvia verkkopalveluja käyttämättömiä ikäihmisiä. KotiTV:stä kannattaakin kertoa senioriläheisille ja auttaa heitä löytämään kanava omasta televisiostaan.

Median yhteydenotot

Viimeisin uutiskirje