Siirry sisältöön

Viestintä ja palvelut medialle

Keusoten viestintä huolehtii Keusoten viestinnästä ja koordinoi viestintää.

Keusoten viestintä huolehtii Keusoten viestinnästä ja koordinoi viestintää. Viestinnästä vastaa hyvinvointialuejohtaja yhdessä viestintäpäällikön ja viestintätiimin kanssa.

Keusoten viestinnän keskeiset periaatteet ovat luotettavuus, ennakoivuus, vuorovaikutteisuus, keskustelevuus, tasapuolisuus, nopeus, kumppanuus ja vaikuttavuus.

Viestinnässä korostuu keskeisten periaatteiden lisäksi: 

  • Kannustavuus – Viestintä on ennakkoluulotonta ja kannustaa toimeen tarttumiseen
  • Positiivisuus – Viestintä tukee Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän positiivista otetta
  • Osallistaminen – Viestintä rohkaisee oivalluksiin ja työintoon
  • Yhdessä tekeminen – Viestintä lisää yhteistyötä, yhteistyössä on voimaa

Medialle

Viestintä palvelee mediaa mm. haastateltavien etsimisessä ja muissa viestintään liittyvissä asioissa. Lausuntoja medialle antaa hyvinvointialuejohtaja tai hänen delegoimansa asiasta vastaava päällikkö.

Ota yhteyttä viestintäpäällikköön, kun kaipaat haastateltavaa.

Tietopyynnöt tulee ohjata hyvinvointialueen kirjaamoon kirjaamo.hva@keusote.fi

Tiedotejakelumme kattaa niin paikalliset kuin valtakunnalliset mediatkin. Mediatiedotteitamme voit seurata ja tilata suoraan 

STT info -palvelun Uutishuoneesta.

Hallituksen ja valtuuston esityslistoista ja pöytäkirjoista lähetetään tieto maakunnallisella mediajakelulla.

Tarvitsetko kuvia hyvinvointialueestamme?

Käytämme Keusote.kuvat.fi -sivustoa kuviemme julkiseen jakamiseen. Sivustolta löydät myös hyvinvointialueen johdon kuvat.

Sivuston valokuvat ja kuvituskuvat ovat pääosin vapaasti käytettävissä journalistisiin tarkoituksiin. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin eikä harhaan johtavassa yhteydessä. Kuvien käyttäjiä pyydämme mainitsemaan lähteenä: Keusote / kuvaajan nimi (jos nimi on mainittu kuvan kuvatekstissä).

Jos kansion kuvien tai yksittäisten kuvien käyttöoikeutta on rajoitettu, kerrotaan siitä joko kansion infotekstissä tai kuvatekstissä. Pyydäthän Keusoten viestinnästä ennakkoon luvan, jos haluat käyttää kuvia, joiden käyttöoikeutta on rajoitettu. Kuvien käyttöön ja lupiin liittyvät tiedustelut: viestinta@keusote.fi

Sosiaalinen media

Seuraamalla sometilejämme saat tietoosi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) tuoreimmat uutiset heti ensimmäisten joukossa. Viestimme somessa ajankohtaisista asioista, toimintamme kehittämisestä ja palveluistamme. Löydät meidät Facebookista, X:stä (ent. Twitter), Instagramista, LinkedInistä sekä YouTubesta. Liity nyt mukaan keskusteluun! 

Median yhteydenotot

Tietopyynnöt

Verkkopalvelut

Viimeisin asukaskirje

Asukaskirjeemme toimitus on päättynyt.

Seuraa uutisiamme osoitteessa www.keusote.fi/ajankohtaista ja sometilejämme, löydät ne osoitteesta www.keusote.fi/some

Lue viimeisin asukaskirjeemme: