Siirry sisältöön

Nuoret ja opiskelijat

Haluatko meille harjoitteluun tai tekemään opinnäytetyösi?

Kuvassa hoitaja ja lääkäri keskustelevat

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Oletko tekemässä lopputyötä?

Keusote tarjoaa työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille eri koulutusasteilla. Meillä voit suorittaa niin toisen asteen ammatillisiin opintoihin kuin myös korkeakoulu- ja yliopisto-opintoihin liittyviä harjoittelujaksoja. Myös projektiopintojen suorittaminen on mahdollista.

Mikäli opintosi ovat lopputyövaiheessa, voi kaipaamasi tutkimuskohde löytyä juuri Keusotesta. Oli kyseessä gradu, opinnäytetyö tai muu tutkimuksellinen lopputyö, tarjoamme mahdollisuuksia ideoida ja kehittää lopputyöideaasi yhdessä sote-alan ammattilaisten kanssa.

Teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Olemme Laurea-ammattikorkeakoulun avainkumppani, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan kumppani, STEP-koulutuksen kumppani ja Hyria konsortion kehittämiskumppani. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös työelämään tutustumisen paikkoja TET-jaksoa käyville peruskoululaisille.

Voit kysyä harjoittelupaikkaa tai tutkimuksesi toteutuspaikkaa suoraan Keusoten yksiköistä. Yksiköiden yhteystietoja löytyy www-sivuiltamme päävalikon “Tietoa meistä” alta (Yhteystiedot –> Johto, esimiehet). Voit myös olla yhteydessä työllisyyskoordinaattoriin, jos sinulla ei ole vielä selkeää ajatusta siitä, mikä yksiköistämme sopii parhaiten harjoittelusi tai opinnäytetyösi toteuttamista varten.

HUOM! Terveydenhoitajaopiskelijoiden harjoittelupaikat neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa ja fysioterapiaopiskelijoiden harjoittelupaikat ilmoitetaan ja haetaan ainoastaan Jobiili-palvelun kautta.

Kesätöihin Keusoteen?

Keusoten kesärekryt ovat auki! Haemme kesätyöntekijöitä kesäajan sijaisuuksiin. Tarjolla monipuolisesti töitä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

 Tutustu kaikkiin avoimiin kesätyöpaikkoihin tästä linkistä

 Nuorten kesätyöhaku 2024