Gå till innehåll

Kommunikation och tjänster för media

Keusotes kommunikation sköter Keusotes kommunikation och koordinerar kommunikationen.

Keusotes kommunikation sköter Keusotes kommunikation och koordinerar kommunikationen. Direktören för välfärdsområdet ansvarar för kommunikationen tillsammans med kommunikationschefen och kommunikationsteamet.

De centrala principerna för Keusotes kommunikation är pålitlighet, proaktivitet, interaktivitet, diskussion, jämlikhet, snabbhet, partnerskap och slagkraft.

Förutom de centrala principerna betonar man i kommunikationen: 

  • Uppmuntran – Kommunikationen är fördomsfri och uppmuntrar människor att ta tag i saker
  • Positivitet – Kommunikationen stöder Mellersta Nylands social- och hälsovårdssamkommuns positiva inställning
  • Involvering – Kommunikationen uppmuntrar till insikter och arbetslust
  • Samarbete – Kommunikationen ökar samarbetet, samarbete ger kraft

Media

Kommunikationen tjänar medierna till exempel genom att hitta intervjuobjekt och i andra kommunikationsrelaterade frågor. Utlåtanden till medierna ges av direktören för välfärdsområdet eller den chef som ansvarar för ärendet och som bemyndigats av direktören.

Kontakta kommunikationschefen när du behöver ett intervjuobjekt.

Vår pressmeddelandedistribution täcker både lokala och nationella medier. Du kan följa och prenumerera på våra pressmeddelanden direkt via STT:s infotjänst Uutishuone (in Finnish)

Information om styrelsens och fullmäktiges föredragningslistor och protokoll skickas via mediedistributionen i landskapet.

Behöver du bilder på vårt välfärdsområde?

Vi använder webbplatsen Keusote.kuvat.fi för att dela våra bilder offentligt. På webbplatsen finns också bilder på välfärdsområdets ledning.

Fotografierna och illustrationerna på webbplatsen är huvudsakligen fritt tillgängliga för journalistiska ändamål. Bilderna får inte användas i kommersiellt syfte eller i ett vilseledande sammanhang. Användare av bilderna ombeds vänligen att ange som källa: Keusote / fotografens namn (om namnet nämns i bildtexten).

Om åtkomsten till bilder eller enskilda bilder i en mapp är begränsad anges detta antingen i mappens infotext eller bildtexten. Begär förhandstillstånd från Keusotes kommunikation om du vill använda bilder vars åtkomst är begränsad. Förfrågningar relaterade till användning av bilder och behörigheter: viestinta@keusote.fi

 Bekanta dig med vår bildbank: Keusote.kuvat.fi

Alla kommuner