Siirry sisältöön

Työkyvyn ja työllistymisen tuen Palvelukennosto

Työkyvyn ja työllistymisen tuen Palvelukennostoon on koottu alueen palveluja, joista saat apua työkykyyn ja työllistymiseen.

Työkyvyn ja työllistymisen tuen palvelut ovat monipuolinen ja monen toimijan toteuttama kokonaisuus. Oheiseen Palvelukennostoon on kuvattu alueellamme tarjolla olevia palveluja, joista löydät apua omaan työkykyysi ja työllistymiseesi. Voit tiedoston avulla tutkia tarjolla olevaa palvelutarjontaa ja saada tietoa erilaisista työkykyä ja työllistymistä tukevista palveluista sekä niihin hakeutumisesta. Klikkaamalla kennoa pääset aina eteenpäin ja saat lisätietoa. Huomaathan, että pdf-tiedoston linkit verkkosivuille avautuvat oletuksena samaan välilehteen. Klikkaa linkkiä hiiren oikealla painikkeella, jos haluat avata linkin uuteen välilehteen.

Palvelukennoston ajantasainen versio löytyy aina tältä sivulta. Jos haluat jakaa tietoa kennostosta verkostollesi, suosittelemme jakamaan sivun linkkiä itse tiedoston sijaan ajantasaisuuden varmistamiseksi.

Jos havaitset virheen tai puutteen kennostossa, lähetä siitä tieto osoitteeseen tyokyky@keusote.fi.

Palvelukennosto on koottu ja kuvattu osana sosiaali- ja terveysministeriön (STM) rahoittamaa Keski-Uudenmaan Työkykyhanketta.

Hyödyllisiä linkkejä