Siirry sisältöön

Tukea painonhallintaan

Tiesitkö, että painonhallinnan perustana ovat pysyvät muutokset ruokavaliossa ja liikuntatottumuksissa? Liikunnalla on runsaasti hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, kuten sairauksien ennaltaehkäisy, toimintakyvyn ylläpito ja elämän laadun paraneminen. Huomioithan, että nälkää ei pidä nähdä. Painonhallitsija auttaa itseään voimaan hyvin säännöllisellä ateriarytmillä ja kiinnittämällä huomioita aterian sisältämän energian määrään.

Hae tukea painonhallintaan

Apua elintapamuutoksen aloittamiseen ja pysyvään painonhallintaan. Avoin kaikille, vaatii kirjautumisen.

Apua elintapamuutoksen aloittamiseen ja pysyvään painonhallintaan. Ei vaadi kirjautumista.

Auttaa pohtimaan painoon vaikuttavia tottumuksia ja arkipäivän ratkaisuja. Vaatii vahvan tunnistautumisen.

Auttaa käsittelemään painonhallintaan ja laihduttamiseen liittyviä ajatuksia, tunteita ja uskomuksia.

Ohjelma pysyvien elintapamuutosten ja painonhallinnan tukeen. Pääteemat ovat ravitsemus, liikkuminen, voimavarat ja lepo.

Vuoden mittainen digitaalinen hoito-ohjelma, joka tukee kokonaisvaltaista elintapamuutosta. Valmennukseen osallistuminen on mahdollista lääkärin lähetteellä.

Kuntien liikkumis- ja elintapaneuvonta

Tämä asukaspolku on tehty monialaisessa yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen hankkeessa (Keusoten Hyte-verkosto). Hanketyöskentelyssä on ollut mukana edustajia alueen kunnista, kuntalaisia, järjestöjä, yhdistyksiä, uskonnollisia yhteisöjä sekä julkisia sosiaali- ja terveysorganisaatioita.

Ikäihmisen ravitsemus ja hyvinvointi