Siirry sisältöön

Fysioterapia lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä liikunta- ja toimintakykyä haittaavia ongelmia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Fysioterapiasta lapsi tai nuori saa myös apua, mikäli hänellä on jo liikunta- ja toimintakykyä haittaavia oireita. Fysioterapia toteutetaan vastaanotolla, etävastaanottona, lapsen toimintaympäristössä kuten esimerkiksi päiväkodissa tai ryhmässä.

Lasten ja nuorten fysioterapian palvelut on tarkoitettu alle 17-vuotiaille ja heidän perheillensä. 17 vuotta täyttäneet asioivat aikuisten fysioterapiassa.

Toimi näin

Fysioterapiaan ei tarvita lähetettä. Voit olla yhteydessä fysioterapiaan puhelimitse tai Nettipalvelu 24/7:n kautta.

Mikäli lapsella tai nuorella on äkillisiä tuki- ja liikuntaelinkipuja, toimi kiireellisen hoidon ohjeiden mukaisesti. Katso tarkemmat ohjeet alla olevasta linkistä.

Kiireellinen hoito

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton.

Etäkuntoutuspalvelut

Etäpalveluita on saatavilla kaikissa kuntoutuspalveluissa. Toivomme, että asiakkaat lähtisivät rohkeasti niitä kokeilemaan. Etäkuntoutusta annetaan soveltuvasti sekä puhelimessa että videovälitteisesti. Videovälitteisessä etäkuntoutuspalvelussa käytämme Teams-sovellusta, joka täyttää tietosuojalain mukaiset vaatimukset. Asiakkaalta sovelluksen käyttö edellyttää internetin käyttömahdollisuutta ja tietokonetta, tablettia tai puhelinta, jossa on video- ja äänitoimintojen käyttömahdollisuus. Sovellus on asiakkaalle turvallinen ja helppo käyttää.

Puhelinasiointi

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Keusote