Siirry sisältöön

Fysioterapia lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä liikunta- ja toimintakykyä haittaavia ongelmia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Fysioterapiasta lapsi tai nuori saa myös apua, mikäli hänellä on jo liikunta- ja toimintakykyä haittaavia oireita. Fysioterapia toteutetaan vastaanotolla, etävastaanottona, lapsen toimintaympäristössä kuten esimerkiksi päiväkodissa tai ryhmässä.

Lasten ja nuorten fysioterapian palvelut on tarkoitettu alle 17-vuotiaille ja heidän perheillensä. 17 vuotta täyttäneet asioivat aikuisten fysioterapiassa.

Toimi näin

Fysioterapiaan ei tarvita lähetettä. Ole yhteydessä fysioterapiaan puhelimitse.

Muistathan tarvittaessa peruuttaa varatun ajan viimeistään edellisenä päivänä klo 15. Tee peruutus sähköisellä lomakkeella tai soittamalla fysioterapian puhelinasiointiin. Peruutuksen voit jättää kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden.

Mikäli lapsella tai nuorella on äkillisiä tuki- ja liikuntaelinkipuja, toimi kiireellisen hoidon ohjeiden mukaisesti. Katso tarkemmat ohjeet alla olevasta linkistä.

Kiireellinen hoito

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton alle 18-vuotiaille.

Etäkuntoutuspalvelut

Etäpalveluita on saatavilla kaikissa kuntoutuspalveluissa. Toivomme, että asiakkaat lähtisivät rohkeasti niitä kokeilemaan. Etäkuntoutusta annetaan soveltuvasti sekä puhelimessa että videovälitteisesti. Videovälitteisessä etäkuntoutuspalvelussa käytämme Teams-sovellusta, joka täyttää tietosuojalain mukaiset vaatimukset. Asiakkaalta sovelluksen käyttö edellyttää internetin käyttömahdollisuutta ja tietokonetta, tablettia tai puhelinta, jossa on video- ja äänitoimintojen käyttömahdollisuus. Sovellus on asiakkaalle turvallinen ja helppo käyttää.

Puhelinasiointi

Fysioterapian puhelinasiointi (lapset ja nuoret)

Palveluajat

Puhelusta veloitetaan normaali paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Kuvaus

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Soittamalla numeroon puhelinnumerosi tallentuu automaattisesti ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, mutta viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Peruuttaessasi varattua vastaanottoaikaa, jätä viesti vastaajaan. Huomioithan, että varattu aika täytyy perua viimeistään edellisenä päivänä kello 15 mennessä.

Maksullisuus

Muu

Palveluajat
  • Aina avoinna

Palvelupaikat

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue