Siirry sisältöön

Fysioterapia lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä liikunta- ja toimintakykyä haittaavia ongelmia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Fysioterapiasta lapsi tai nuori saa myös apua, mikäli hänellä on jo liikunta- ja toimintakykyä haittaavia oireita. Fysioterapia toteutetaan vastaanotolla, etävastaanottona, lapsen toimintaympäristössä kuten esimerkiksi päiväkodissa tai ryhmässä.

Lasten ja nuorten fysioterapian palvelut on tarkoitettu alle 17-vuotiaille ja heidän perheillensä. 17 vuotta täyttäneet asioivat aikuisten fysioterapiassa.

Toimi näin

Fysioterapiaan ei tarvita lähetettä. Ole yhteydessä meihin puhelimitse. Ennen ensimmäistä vastaanottoa toimita esitiedot yhteydenottolomakkeella. Peru tarvittaessa vastaanottoaika viimeistään edellisenä päivänä klo 15. Perumisen voit tehdä 24/7.

Jos lapsi tai nuori tarvitsee samana päivänä tehtävää hoidon tarpeen arviota, ota yhteyttä lääkärin ja hoitajan vastaanottopalveluihin.

Vastaanottoajan tarkistaminen ja peruminen

Tarkista tai peru vastaanottoaika OmaKeusote asioinnissa. Palvelu edellyttää vahvan tunnistautumisen, ja voit asioida siellä alle 12-vuotiaan huollettavasi puolesta. Jos tarvitset uuden ajan perutun tilalle, muistathan jättää siitä erikseen pyynnön yhteydenottolomakkeella.

Vaihtoehtoisesti peru aika yhteydenottolomakkeella tai soittamalla puhelinasiointiimme.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton alle 18-vuotiaille.

Etäkuntoutuspalvelut

Etäpalveluita on saatavilla kaikissa kuntoutuspalveluissa. Toivomme, että asiakkaat lähtisivät rohkeasti niitä kokeilemaan. Etäkuntoutusta annetaan soveltuvasti sekä puhelimessa että videovälitteisesti. Videovälitteisessä etäkuntoutuspalvelussa käytämme Teams-sovellusta, joka täyttää tietosuojalain mukaiset vaatimukset. Asiakkaalta sovelluksen käyttö edellyttää internetin käyttömahdollisuutta ja tietokonetta, tablettia tai puhelinta, jossa on video- ja äänitoimintojen käyttömahdollisuus. Sovellus on asiakkaalle turvallinen ja helppo käyttää.

Puhelinasiointi

Fysioterapian puhelinasiointi (lapset ja nuoret)

Palveluajat

Kuvaus

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Soittamalla numeroon puhelinnumerosi tallentuu automaattisesti. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Peruuttaessasi varattua vastaanottoaikaa, jätä viesti vastaajaan. Huomioithan, että varattu aika täytyy perua viimeistään edellisenä päivänä kello 15 mennessä.

Puhelusta veloitetaan normaali paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Maksullisuus

Muu

Palveluajat
  • Aina avoinna

Palvelupaikat