Siirry sisältöön

Lopeta oireiden googlaus – Kaikki Omaolon oirearviot ovat nyt apunasi

Kuvassa Omaolo-logo ja nainen, joka pitelee käsiään kipeällä kurkullaan/kaulallaan.

Keusoten alueen asukkaana käytössäsi ovat nyt kaikki Omaolon oirearviot sekä terveystarkastus! Omaolo on sosiaali- ja terveydenhuollon sähköinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee itsehoitoa sekä ohjaa sinut tarvittaessa tarkoituksenmukaisen hoidon piiriin.

Lääkäriin vai ei? Omaolo-palvelu auttaa eteenpäin

Omaolon oirearviot auttavat arvioimaan, milloin ja millaiseen hoitoon sinun tulee hakeutua sekä miten voit hoitaa oirettasi itse. Oirearviot perustuvat tutkittuun tietoon, kuten Käypä hoito -suosituksiin.

Voit lähettää Omaolossa oirearviosi terveydenhuollon ammattilaiselle, jos oirekuvasi sitä edellyttää. Käsittelemme yhteydenotot kiireellisyysjärjestyksessä, joten odotathan rauhassa yhteydenottoamme. Viestimme Omaolossa asiakkaan kanssa tietoturvallisesti vahvan tunnistautumisen avulla.

Omaolo-oirearviot

Keusoten jäsenkunnissa käytössä olevat oirearviot sekä terveystarkastus:

Lisätietoja:

Kuvassa keski-ikäinen nainen, jolla on kurkkukipua. Kuvassa on myös Omaolo-logo ja teksti Omaolo on CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Omaolon oirearviot auttavat arvioimaan, milloin ja millaiseen hoitoon sinun tulee hakeutua sekä miten voit hoitaa oirettasi itse. Omaolo on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Tiedote päivitetty 3.4.2023, lisätty Hampaiden tai suun alueen oire tai vamma -oirearvio.