Siirry sisältöön

EU:lta 150 000 euron hankeavustus Keusotelle hyte-palvelutarjottimen mahdolliseen käyttöönottoon

Euroopan unioni on myöntänyt Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle 150 000 euron hankeavustuksen valtakunnallisen hyvinvointia ja terveyttä edistävän Tarmoa-palvelutarjottimen käyttöönottoon ja jatkokehittämiseen. Päätös mahdollisesta käyttöönotosta tehdään loppuvuodesta 2024.

Keusote on mukana Tarmoa-palvelutarjottimen valtakunnallisessa kehittämisessä. Kyseessä on verkkopalvelu, jonka avulla hyvinvointialueen, kuntien ja kolmannen sektorin hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut ja toiminnot tulevat sekä kansalaisten että ammattilaisten helposti löydettäväksi. Tarmoa-alustalta löytyy mm. alueellisten järjestöjen tarjoamia kerhoja, kuntien tapahtumia sekä erilaisia itse- ja omahoidon ohjelmia.

Alustaa pilotoidaan 25.3.—24.5.2024 välisenä aikana osana Kestävä kasvu -hanketta. Hyvinvointialue saa pilotin tuloksista alueellisen raportin kevään aikana ja valtakunnallisen raportin elokuussa. Tämän jälkeen mahdollinen käyttöönotto etenee päätöksentekoon. Avustus on käytettävissä vain alustan käyttöönotosta syntyviin kustannuksiin.

Lisätietoja

Marjut Suo, erityisasiantuntija
marjut.suo@keusote.fi

Palvelutarjottimen pilotointi aikaisemmalla RRP2-hankeavustuksella ja mahdollinen käyttöönotto nyt myönnetyllä RRP4-hankeavustuksella kuuluvat Keusoten Kestävä kasvu -hankekokonaisuuteen. Hanke on osa sosiaali- ja terveysministeriön (STM) hallinnoimaa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoittaa Euroopan unionin kertaluontoinen elpymisväline (NextGenerationEU).

Euroopan Unionin kertaluontoisen elpymisvälineen logo.