Siirry sisältöön

Työ- ja työhönvalmennuksen verkosto

Keski-Uudenmaan Työkykyhankkeessa koottiin ja koordinoitiin syksystä 2021 lähtien Keusote-alueen työ- ja työhönvalmennusta tarjoavien verkostoa. Verkostossa toimii noin 90 henkilöä. Mukana on ollut työ- ja työhönvalmennuksen palvelun tarjoajia sekä työ- ja työhönvalmentajia eri hankkeista ja organisaatioista, esimerkiksi järjestöistä, oppilaitoksista, kuntien työllisyyspalveluista ja TE-toimistosta. Verkoston jäsenet ovat työ- ja työhönvalmennuksen ammattilaisia, asiantuntijoita sekä kokemusosaajia (kokemusasiantuntijoita, vertaisohjaajia ja asiakkaita).

Verkostoa käynnistettäessä loppukesällä 2021 toteutettiin kysely toiveista ja tarpeista verkostossa käsiteltävien teemojen sekä yhteistyön suhteen. Kysely tarjosi tärkeitä taustatietoja verkoston toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Keusote-alueen työ- ja työhönvalmennuksen verkostolle järjestetty hankkeen aikana seitsemän työpajatapaamista. Työpajojen teemoina ovat olleet toimijoiden ja palveluiden tutuksi tuleminen, työnantajayhteistyö sekä asiakas- ja palveluohjaus. Lisäksi verkostolle on tarjottu erilaisia info- ja koulutustilaisuuksia. Osa koulutuksista ja tilaisuuksista tallennettiin ja tallennelinkkejä jaettiin kutsutuille.

Verkostoon ilmoittautuneet saavat kutsun ja lisätietoja työpajoista sekä tapahtumista sähköpostitse ja verkoston omassa Teams-ryhmässä.

Jatkamme verkoston ylläpitämistä jollakin tavalla myös Keski-Uudenmaan Työkykyhankkeen päätyttyä. Verkoston jäsenet tulevat saamaan tietoa verkoston toiminnan jatkosta kun tapa ja muoto kirkastuvat alkuvuoden aikana. Ylläpidämme myös edelleen verkoston yhteistä Teams-ryhmää.

Haluatko mukaan verkostoon tai lisätietoja toiminnasta?

Ota yhteyttä:

Silja Wahlsten
silja.wahlsten@keusote.fi
p. 050 4975 676

Lämpimästi tervetuloa mukaan!