Siirry sisältöön

Tutustu Keusoten uuteen palvelukatalogiin: tiedot lähes 100 palvelusta

Olemme julkaisseet Keusoten palvelukatalogin, jossa on palvelukuvaukset Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista.

Haluamme Keusoten palvelukatalogilla lisätä alueen asukkaiden ja palveluiden käyttäjien tietoisuutta palveluistamme. Palvelukatalogista saa tietoa palveluiden laatuvaatimuksista, tuotantotavoista ja kriteereistä. Lisäksi katalogissa kerrotaan, miten palvelutarpeen arviointi toteutetaan, kuka palvelusta päättää, mistä palvelua on saatavilla ja miten palvelun sujuvuus varmistetaan.

Tavoitteemme on, että asukkaat saavat oikea-aikaisesti tietoa palveluista ja ohjautuvat oikean tiedon turvin nopeasti tarpeen mukaisiin palveluihin. Tämän tavoitteen saavuttamisessa palvelukatalogi on yksi väline.

Anna palautetta palvelukatalogista!

Nyt julkaistussa palvelukatalogissa on lähes sadan palvelun palvelukuvaukset. Katalogia päivitetään aktiivisesti muutostilanteissa sekä täydennetään uusien palvelujen käyttöönoton yhteydessä.

Palvelukatalogi toimii työkaluna myös ammattilaisille ja päättäjille: Se helpottaa osaltaan ammattilaisten tekemää palveluohjausta, kun kaikki Keusoten palvelut on paketoitu helposti selattavaan palvelukatalogiin. Tarkoituksena on käyttää katalogia myös mm. sosiaali- ja terveyspalvelujen yhdenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumisen seurannassa ja valvonnassa.

Löydät palvelukatalogin verkkosivuiltamme:

Toimitamme paperisia palvelukatalogeja Keusoten lähineuvontapisteisiin luettavaksi toukokuun aikana.

Kun olet tutustunut palvelukatalogiin, kuulemme mielellämme kokemuksesi siitä. Voit jättää palauteen anonyymillä kyselyllä:

Lisätietoja:
Minna-Maarit Immonen, laatupäällikkö
p. 050 497 2581
minna-maarit.immonen@keusote.fi

Aiheeseen liittyvät palvelut