Siirry sisältöön

Sosiaalisen kuntoutuksen myymälät toivottavat tervetulleiksi

Kuvassa sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaiden tekemiä käsitöitä, linnunpönttöjä, kangaskasseja, penkkejä jne.

Keusoten sosiaalisen kuntoutuksen yksiköissä tehdään erilaisia kädentaitotöitä. Asiakkaat osallistuvat myymälätuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen, ja osassa toimipisteistä myös tuotteiden myyntiin. Toimintapäivinä syntyneitä tuotteita myydään sosiaalisen kuntoutuksen pajamyymälöissä. Onko toiminta sinulle tuttua? Löydät kädentaitomyymälät Hyvinkäältä, Järvenpäästä, Mäntsälästä, Nurmijärveltä ja Tuusulasta.

Hyvinkään Askare
Rääkänkatu 1, 05810 Hyvinkää
Myymälä auki ma-pe klo 9-14


Hyvinkään keskustan tuntumassa sijaitsee pieni söpö myymälä täynnä luovuutta. Siellä myydään mm. keramiikkaa ja käsitöitä, jotka ovat Askareen asiakkaiden tekemiä.

“On hienoa, että on mahdollisuus tehdä töitä myyntiin, se antaa merkitystä työn tekemiseen ja motivoi. Tulee fiilis, että töitä arvostetaan, kun niitä ostetaan ja pyydetään tekemään. On kannustavaa, että saa itse myös vaikuttaa työhön, ideoida ja toteuttaa. Askareen viihtyisässä ilmapiirissä työskenteleminen on mielekästä ja hauskaa!”

Asiakkaan kuvaus myymälästä ja myymälätuotteiden valmistamisesta.

Järvenpään Walssi
Laurilantie 4, 04410 Järvenpää
Avoinna arkisin klo 9.30-12.

Walssin myymälä Järvenpäässä on viihtyisä ja kodikas. Myynnissä on monipuolisesti erilaisia kädentaitojen tuotteita, kuten kynttilöitä, koruja, kangaskasseja, kirjanmerkkejä, villasukkia, harjoja ym. ja keväisin myös taimia. Myymälää ja kassaa hoitaa päivittäin henkilö, joka on valinnut myymälävuoron itselleen. Puodissa käy toistaiseksi vain käteinen.

“Kaikki lähtee liikkeelle tuotteiden ideoinnista, se on mukavinta. Kädentaitoja tehdessä saa toteuttaa itseään. Tuotteiden valmistamisen mielekkyyttä lisää se, että ne menevät myyntiin. Tuntuu kivalle, kun itsetehtyjä tuotteita kehutaan ja niitä tilataan lisää.”

Asiakkaan kuvaus myymälästä ja myymälätuotteiden valmistamisesta.

Nurmijärven Woimala
Kauppanummentie 1, 01900 Nurmijärvi
Avoinna ma, ti ja ke klo 9.30-12.30.

Nurmijärven myymälässä on monipuolinen valikoima ja edulliset hinnat.

“Haastavan työn onnistuminen ja itsensä ylittäminen on hienoa. Tunnemme ylpeyttä, onnistumisen tunnetta ja iloa siitä, että saamme oman tuotteen myyntiin. Se tuntuu mahtavalta. Ollaan taitavia tekijöitä.”

Asiakkaan kuvaus myymälästä ja myymälätuotteiden valmistamisesta.

Tuusulan Työtoimintakeskuksen Puoti
Amerintie 1, 04320 Tuusula
Avoinna arkisin klo 9.30-13.

Tuusulan Puodissa on mukava tunnelma ja ihanat tuotteet. Tuotteita löytyy kaikenikäisille ja ne ovat kotimaista käsityötä. Puodissa on melko laaja valikoima käyttötavaraa ja koriste-esineitä. Tuotteet on ideoitu työtoimintakeskuksella. Puodin valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan, ja tällä hetkellä Puodista löytyy kaikenlaista kivaa parvekkeelle ja puutarhaan, sekä vaikka kesäiseksi mökkituliaiseksi.
Tervetuloa ostoksille. Ostoksilla käy vain käteinen.

Mäntsälän Kilon Puoti
Keskuskatu 4. Mäntsälä (Käynti Fjärjärinraitilta)
Avoinna ma-pe 9.30-12.30.

Mäntsälän Kilon Puodista löydät asiakkaiden ideoimia ja valmistamia käsityötuotteita sekä kirpputorin, jossa tuotteet myydään kilohinnoin. Kilon Puodissa on myös Mäntsälän MLL:n lastenvaatekeräyspiste, josta voi hakea alle 130cm lastenvaatteita.

Tiedote päivitetty 16.5.2024, lisätty Hyvinkään Askareen tiedot.
Tiedote julkaistu 13.5.2024

Aiheeseen liittyvät palvelut