Siirry sisältöön

Ryhmä keusotelaisia suoritti lähiesimiestyön ammattitutkinnon – paljon onnea valmistuneille! 

Meillä Keusotessa on keväästä 2022 asti ollut mahdollisuus suorittaa osana KeuAkatemiaa esihenkilö- ja johtamistyön ammatti- ja erikoisammattitutkintoja Keusoten omissa oppisopimusryhmissä. Vuonna 2023 tutkintotarjontaan lisättiin tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Kevään 2024 aikana meillä on valmistuttu kaikista tutkinnoista, ja 6.6.2024 vietettiin lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneen opiskelijaporukan valmistujaisia. Paljon onnea kaikille kevään aikana valmistuneille! 

Oman osaamisen kehittäminen nostattaa työn imua sekä auttaa rakentamaan omaa työurapolkua. Yksi osaamisen kehittämisen mahdollisuus on kokonaisen tutkinnon suorittaminen KeuAkatemian räätälöidyissä oppisopimusryhmissä. 

Kuusi Hyriasta valmistunutta keusotelaista.
Ryhmä keusotelaisia valmistui Hyriasta 6.6.2024.

Keusoten esihenkilöiden ja tiiminvetäjien on ollut mahdollista hakea opiskelemaan lähiesimiestyön ammattitutkinto, joka suoritetaan Hyriassa kaikille yhteisten opetussuunnitelmien mukaan, mutta sisältö on räätälöity Keusoten kontekstiin. 

– Taas oli aihetta juhlaan, sillä KeuAkatemian toinen lähiesimiestyön ammattitutkinnon ryhmä valmistui Hyriasta. Lämpimät onnittelut valmistuneille,

toivottaa Keusoten henkilöstön kehittämispäällikkö Kirsi Manssila

Ammatillisen osaamisen syventämistä työuran pituudesta riippumatta  

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon on suorittanut jo kaksi Keusoten opiskelijaporukkaa. Opintojen suorittaminen oppisopimuksella kestää noin 1–1,5 vuotta. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon lisäksi on ollut mahdollista suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. 

Kaikista tutkinnoista on valmistunut useampi opiskelija ja uusia ryhmiä on käynnistetty säännöllisesti. Tälläkin hetkellä käynnissä on useampia ryhmiä ja uusiin alkaviin ryhmiin on mahdollista ilmoittautua mukaan.  

Opiskelijat ovat kiittäneet koulutuksesta olleen hyötyä sekä esihenkilötyön alkumetreillä että ammatillisen osaamisen syventämisessä vielä pitkänkin työhistorian jälkeen. Palautteissa on korostunut reflektoinnin, keskustelujen ja vertaistuen hyödyllisyys, mutta opiskelijat ovat kertoneet saaneensa myös uutta ymmärrystä Keusoten strategiasta, arvoista ja toimintakulttuurista, mikä puolestaan sujuvoittaa arjen johtamistyötä. 

Lisätiedot: 

Kirsi Manssila
henkilöstön kehittämispäällikkö
p. 040 304 7010
kirsi.manssila@keusote.fi