Siirry sisältöön

Keusoten palvelukatalogit tulevat luettaviksi lähineuvontapisteisiin kesäkuun aikana

Julkaisimme huhtikuussa Keusoten palvelukatalogin verkossa. Kesäkuun aikana palvelukatalogin paperiversiot saapuvat luettaviksi lähineuvontapisteille.

Keusoten palvelukatalogissa on palvelukuvaukset Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista. Palvelukatalogilla haluamme lisätä alueemme asukkaiden ja palveluidemme käyttäjien tietoisuutta palveluistamme. Tavoitteemme on, että asukkaat saavat oikea-aikaisesti tietoa palveluista ja ohjautuvat oikean tiedon turvin nopeasti tarpeen mukaisiin palveluihin. Tämän tavoitteen saavuttamisessa palvelukatalogi on yksi väline.

Keusoten palvelukatalogista saa tietoa palveluiden laatuvaatimuksista, tuotantotavoista ja kriteereistä. Lisäksi katalogissa kerrotaan, miten palvelutarpeen arviointi toteutetaan, kuka palvelusta päättää, mistä palvelua on saatavilla ja miten palvelun sujuvuus varmistetaan.

Kesäkuun aikana palvelukatalogin paperiversioita toimitetaan kaikille meidän lähineuvontapisteillemme, joissa se on vapaasti luettavissa paikan päällä lähineuvontapisteiden aukioloaikoina.

Lähineuvontapisteitä on Järvenpään JUSTissa, Nurmijärven kirkonkylän ja Klaukkalan terveysasemalla, Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasemalla, Mäntsälän terveysasemalla ja Hyvinkään perhekeskus Rentossa.

Katso lähineuvontapisteiden aukioloajat ja tarkemmat sijainnit: 

Lisäksi paperiversiot toimitetaan seuraaviin kuntien toimipisteisiin:

Palvelukatalogin voi lukea myös verkossa: