Siirry sisältöön

Lääkinnällisen kuntoutuksen neuvonta ja ohjaus

Lääkinnällisestä kuntoutuksesta saat tukea arjessa selviytymiseen, jos se on vaikeutunut vamman, sairauden tai kehitysviivästymän vuoksi. Lääkinnällistä kuntoutusta ovat terapiat kuten fysioterapia, puheterapia ja toimintaterapia sekä apuvälinepalvelut. Palvelut pyritään järjestämään ensisijaisesti Keusoten omana toimintana. Tarvittaessa palvelua ostetaan muilta palveluntuottajilta asiakkaalle myönnetyllä maksusitoumuksella.

Toimi näin

Mikäli sinulla on jo kuntoutussuunnitelma ja sinulla on siihen liittyviä kysymyksiä, ole yhteydessä lääkinnällisen kuntoutuksen keskitettyyn puhelinpalveluun. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen kuntoutuskoordinaattori@keusote.fi, mutta varmistathan, ettei viestisi sisällä henkilötietoja tai muuta arkaluontoista sisältöä.

Kenelle ja millä ehdoin

Terapian hakeminen edellyttää kuntoutussuunnitelmaa. Se tehdään yhdessä lääkärin ja/tai terapeutin kanssa. Asiakkaan toimintakykyä arvioidaan keskustelemalla, havainnoimalla ja käyttämällä erilaisia toimintakyvyn mittareita. Arvioinnin perusteella määritellään terapian tarve, tavoitteet sekä sisältö ja seuranta.

Palvelun maksullisuus

Neuvonta- ja ohjauspalvelut ovat maksuttomia. Kuntoutuspalvelut ovat maksullisia 18 vuotta täyttäneille. Katso palveluhinnasto sivuiltamme Asiakasmaksut.

Puhelinasiointi

Lääkinnällisen kuntoutuksen puhelinasiointi

Palveluajat

Kuvaus

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Soita numeroon haluamanasi ajankohtana. Puhelinnumerosi tallentuu automaattisesti. Kuntoutuskoordinaattori soittaa sinulle takaisin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä.

Numeroon ei voi jättää ääniviestiä. Jos soitat tuntemattomasta numerosta, näppäile numerosi vastaajan ohjeen mukaisesti.

Maksullisuus

Puhelusta veloitetaan normaali paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.