Siirry sisältöön

Lääkinnällisen kuntoutuksen neuvonta ja ohjaus

Lääkinnällisestä kuntoutuksesta saat tukea arjessa selviytymiseen, jos se on vaikeutunut vamman, sairauden tai kehitysviivästymän vuoksi. Lääkinnällistä kuntoutusta ovat terapiat kuten fysioterapia, puheterapia ja toimintaterapia sekä apuvälinepalvelut. Palvelut pyritään järjestämään ensisijaisesti Keusoten omana toimintana. Tarvittaessa palvelua ostetaan muilta palveluntuottajilta asiakkaalle myönnetyllä maksusitoumuksella.

Toimi näin

Mikäli sinulla on jo kuntoutussuunnitelma ja sinulla on siihen liittyviä kysymyksiä, ole yhteydessä lääkinnällisen kuntoutuksen keskitettyyn puhelinpalveluun. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen kuntoutuskoordinaattori@keusote.fi, mutta varmistathan, ettei viestisi sisällä henkilötietoja tai muuta arkaluontoista sisältöä.

Kenelle ja millä ehdoin

Terapian hakeminen edellyttää kuntoutussuunnitelmaa. Se tehdään yhdessä lääkärin ja/tai terapeutin kanssa. Asiakkaan toimintakykyä arvioidaan keskustelemalla, havainnoimalla ja käyttämällä erilaisia toimintakyvyn mittareita. Arvioinnin perusteella määritellään terapian tarve, tavoitteet sekä sisältö ja seuranta.

Palveluntuottajien sähköiset kuntoutuspalautelomakkeet eivät ole tällä hetkellä käytössä. Ole hyvä ja toimita palaute postitse käyttämällä tulostettavaa PDF-lomaketta, kiitos.

Puhelinasiointi

Lääkinnällisen kuntoutuksen puhelinasiointi

Palveluajat

  • Tiistai 12:00 - 13:00
  • Torstai 12:00 - 13:00

Palvelusta vastaa

Keusote