Siirry sisältöön

Seuraatko hyvinvointiasi, terveyttäsi tai aktiivisuuttasi jollain laitteella tai mittarilla? Kerro kokemuksistasi vastaamalla kyselyymme!

Kuvassa talvilenkkeilijä, jolla ranteessa älykello.

Keusoten tehtävänä on tukea ja parantaa hyvinvointia ja terveyttä kannustamalla kaiken ikäisiä terveellisiin elintapoihin. Kehitämme ja tuotamme ennaltaehkäiseviä menetelmiä yhteistyössä muun muassa asukkaiden sekä kuntien liikkumisen ja elintapaohjauksen ammattilaisten kanssa.

– Sähköinen omahoito on asiakkaan itsensä toteuttamaa hoitoa ja siihen liittyviä sovelluksia ja ratkaisuja. Ammattilainen toimii tarvittaessa tukena ja valmentajana. Lisäksi omahoito ja itsearviointi mahdollistavat muun muassa osallisuuden ja asiantuntijuuden omiin hoito- ja asiointikokonaisuuksiin, sanoo Keusoten erityisasiantuntija Katri Patronen.

– Toivomme vertailun vuoksi vastauksia myös mittareita tai laitteita käyttämättömiltä. Kyselyyn voivat vastata myös Keusoten alueen ulkopuolella asuvat, Patronen kannustaa.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa kyselyn avulla. Huomioithan, että henkilö-, potilas- ja asiakastietoja tai muuta arkaluontoista tietoa ei tule kirjata kyselyvastauksiin. Lämmin kiitos jo etukäteen vastauksistasi!

Aiheeseen liittyvää Keusoten verkkosivuilla:

Lisätietoja:

Katri Patronen, erityisasiantuntija, hyvinvointi, terveys ja asiakkuudet, p. 050 497 2556, katri.patronen@keusote.fi

Kuvassa talvilenkkeilijä, jolla ranteessa älykello.