Siirry sisältöön

Kuvantaminen

Keusoten alueen kuvantamispalvelut tuottaa HUS. Tavallisimpia kuvantamistutkimuksia ovat röntgentutkimukset, magneettikuvaukset ja ultraäänitutkimukset.

Toimi näin

Perustutkimukset

Perustutkimusten eli luuston- ja keuhkojen röntgenkuvien osalta voit valita minkä tahansa HUS-röntgenin kuntarajoista riippumatta. Keusoten alueella röntgentutkimuksiin ei voi varata aikaa. Asiakkaat otetaan tutkimuksiin vuoronumerolla.

Ultraääni- ja mammografiatutkimukset

Aika on aina varattava ajanvarauksen puhelinnumerosta tai sähköisellä ajanvarauksella. Ajan varanneet kutsutaan tutkimukseen nimellä.

Muut tutkimukset

Muiden tutkimusten osalta hoitava yksikkö joko varaa ajan tutkimukseen tai neuvoo sinua ajan varaamisessa. Mikäli hoitava yksikkö varaa ajan, saat ajanvarauskirjeen postitse. Ajanvarauskirje sisältää tutkimuksen esivalmisteluohjeet sekä ohjeet varatun ajan perumiseen. Huomioithan, että HUS laskuttaa peruuttamatta jätetystä tutkimusajasta 50,80€.

Tutkimuksen jälkeen hoitava lääkärisi kertoo sinulle tutkimustulokset.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaikkiin röntgentutkimuksiin tarvitset lääkärin tai hammaslääkärin tekemän lähetteen.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton.

Palvelupaikat

Nurmijärven Kirkonkylän terveysasema

Sairaalantie 2, 01900 NURMIJÄRVI

Lisätiedot

Kuvaus

Tuusulan Hyrylän terveysaseman röntgen suljetaan 1.1.2023 alkaen toistaiseksi remontin vuoksi. Sulun arvioidaan kestävän reilun kuukauden. Sulkuaikana voit käydä kiireettömissä luuston ja keuhkojen perusröntgenkuvauksissa esimerkiksi Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa, Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä.

Katso röntgenin tarkemmat tiedot HUSin sivuilta: https://www.hus.fi/potilaalle/sairaalat-ja-toimipisteet/nurmijarven-rontgen

Maksullisuus

Ilmainen

Palvelusta vastaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue