Siirry sisältöön

Kuvantaminen

Keusoten alueen kuvantamispalvelut tuottaa HUS. Tavallisimpia kuvantamistutkimuksia ovat röntgen-, ultraääni- ja magneettitutkimukset.

HUS-röntgeneitä on Uudellamaalla useita. Voit asioida missä tahansa HUS-röntgenissä, mutta huomioithan, että kaikissa röntgeneissä ei tehdä kaikkia tutkimuksia.

Ajanvaraus (hus.fi)

Toimi näin

Luuston ja keuhkojen röntgentutkimukset

Voit asioissa missä tahansa HUS-röntgenissä. Keusoten alueen HUS-röntgeneihin ei voi varata aikaa tavallisiin röntgentutkimuksiin. Saavu haluamaasi HUS-röntgeniin ja ota vuoronumero.

Hampaiston röntgentutkimukset

Voit asioissa missä tahansa HUS-röntgenissä, jossa tehdään hampaiston röntgentutkimuksia. Keusoten alueella kiireettömiä hammaskuvauksia ja kallolateraalikuvauksia tehdään vain Mäntsälän röntgenissä ilman ajanvarausta.

Ultraääni- ja mammografiatutkimukset

Varaa aika HUS-röntgeniin puhelimitse tai sähköisesti. Saavu paikalle varattuna ajankohtana. Sinut kutsutaan tutkimukseen nimellä.

Muut kuvantamistutkimukset

Sinua neuvotaan ajan varaamisessa tai aika varataan sinulle valmiiksi. Jos aika varataan valmiiksi, saat postitse ajanvarauskirjeen. Kirje sisältää tutkimusajankohdan lisäksi ohjeet tutkimukseen valmistautumiseen ja tarvittaessa ajan peruutukseen. Huomioithan, että HUS laskuttaa peruuttamatta jätetystä tutkimusajasta 50,80€.

Tutkimuksen jälkeen hoitava lääkärisi kertoo sinulle tutkimustulokset.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaikkiin röntgentutkimuksiin tarvitset lääkärin tai hammaslääkärin tekemän lähetteen.

Palvelun maksullisuus

Palvelu on maksuton.

Palvelupaikat

Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema

Hyryläntie 13, 04300 TUUSULA

Lisätiedot

Kuvaus

Tuusulan Hyrylän terveysaseman röntgen suljetaan 1.1.2023 alkaen toistaiseksi remontin vuoksi. Sulun arvioidaan kestävän reilun kuukauden. Sulkuaikana voit käydä kiireettömissä luuston ja keuhkojen perusröntgenkuvauksissa esimerkiksi Järvenpäässä, Mäntsälässä, Sipoossa, Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä.

Katso röntgenin tarkemmat tiedot HUSin sivuilta: https://www.hus.fi/potilaalle/sairaalat-ja-toimipisteet/tuusulan-rontgen

Maksullisuus

Ilmainen

Palvelusta vastaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue