Siirry sisältöön

Keusoten kuljetuspalvelut uudistuvat: 1.3. alkaen matkat tilataan ohjauskeskuksesta

Kuljettaja avustaa pyörätuolissa olevaa miestä tilataksiin.

Keusoten kuljetuspalvelut uudistuvat: tutustu 1.3.2024 voimaan tuleviin kuljetusten tilaustapoihin. Tavoitteena on asiakkaidemme tarpeiden mukainen, turvallinen ja katkeamaton kuljetuspalvelu.

Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaiset kuljetuspalvelut tilataan 1.3.2024 alkaen yhteisestä ohjauspalvelukeskuksesta. Asiakas voi valita hänelle parhaiten sopivan tilaustavan: kuljetuksen voi tilata puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostitse tai mobiilisovelluksella. Matkat tulee tilata pääsääntöisesti ennakkoon – se edistää kuljetusten saatavuutta ja sujuvuutta. Ohjauskeskuspalvelun Keusoten asiakkaille tuottaa 020202 Palvelut Oy.

Keusoten kuljetuspalvelut uudistetaan, jotta kuljetusten saatavuus asiakkaille paranee ja jotta ympäristöystävällisyys voidaan huomioida aiempaa paremmin. Tavoitteena on taata asiakkaidemme erityistarpeiden mukainen, turvallinen ja katkeamaton kuljetuspalvelu.

Ohjauskeskuksen asiakaspalvelu on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri. Yöaikaan klo 21–07 asiakaspalvelu toimii supistetusti ja hoitaa vain kiireelliset kuljetustarpeet. Yöaikaan asiakaspalvelu ei ota vastaan ennakkotilauksia eikä anna yleistä neuvontaa.

Keskeiset muutokset kuljetuspalvelujen käytössä

 1. Jatkossa kaikki sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaiset matkat tilataan ohjauskeskuksesta, joka vastaa kuljetuksiin liittyvistä tilauksista, neuvonnasta ja matkojen suunnittelusta.
 2. Jatkossa omavastuu laskutetaan asiakkaalta kerran kuukaudessa, eli omavastuita ei enää missään tilanteissa makseta suoraan kuskille.
 3. Kuljetuskortit poistuvat käytöstä.

Näin tilaat kuljetuksen ohjauskeskuksesta

Voit tilata matkat ohjauskeskuksesta sinulle itsellesi parhaiten sopivalla tavalla: soittamalla tai tekstiviestitse, sähköpostitse tai mobiilisovelluksella.

 • Soittamalla numeroon 020 730 0001 . Puhelun hinta on paikallispuhelumaksu tai matkapuhelinmaksu, muuta ei numeroon soittamisesta veloiteta. Palveluesto ei estä numeroon soittamista.
 • Tekstiviestillä numeroon 045 7395 0198 . Saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksesta. Tekstiviestin hinta on operaattorikohtainen. Esimerkki tilausviestistä:
  • Elli Esimerkki
  • Lähtöpaikka: Esimerkkitie 1 A, Järvenpää.
  • Päämäärä: Kirjastokatu 8, Järvenpää. Järvenpään kirjasto.
  • Lähtö: ke 20.03.2024 klo 15:00.
  • Pyörätuoli mukana
  • Matkustan saattajan kanssa.
 • Sähköpostilla osoitteeseen tilaukset.keusote@020202.fi . Saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksesta.
  • Katso esimerkki yllä kohdassa tekstiviestitilaus.
 • Sovelluksella Rideit. Kirjautumisohjeet ja linkin saat soittamalla ohjauskeskukseen.

Lähetämme kuljetuspalveluiden asiakkaille tarkemmat toimintaohjeet asiakaskirjeessä. Lisäksi järjestimme asiakkaillemme infotilaisuuden verkossa keskiviikkona 21.2.

Lisätietoa kuljetuspalveluista

Tiedote nostettu uudelleen etusivulle 29.2.2024, poistettu tarkemmat tiedot menneestä infotilaisuudesta.
Tiedote julkaistu 7.2.2024