Siirry sisältöön

Jennika Hyvönen Keusotelta palkittiin Nouseva tähti -tunnustuksella

Suomen Sairaanhoitajat palkitsi työuransa alussa olevia sairaanhoitajia Nouseva tähti -tunnustuksella. Yksi palkituista oli Keusoten kuntoutuskeskuksen asiantuntijasairaanhoitaja Jennika Hyvönen.

Nouseva tähti -tunnustuksen tarkoituksena on nostaa esiin työuransa alussa olevia sairaanhoitajia sekä kannustaa heitä etenemään urallaan ja kehittämään hoitotyötä. Tavoitteena on tehdä näkyväksi vasta uransa alussa olevia sairaanhoitajia, joilla on myönteinen ja kehittävä asenne hoitotyöhön ja osaamiseen.

Tunnustus jaetaan vuosittain yhdelle tai useammalle sairaanhoitajalle. Tänä vuonna yksi palkinnon saajista oli Keusoten kuntoutuskeskuksen asiantuntijasairaanhoitaja Jennika Hyvönen.

Kehittävä asenne vie eteenpäin

”Jennikan tavasta tehdä työtä näkee, että hän arvostaa asiakkaita ja potilaita. Hän jakaa aidosti osaamisensa koko työyhteisön käyttöön. Hän kykenee projektiluontoiseen kehittämistyöhön ja etenee sitkeästi kohti tavoitetta. Työ Jennikan kanssa on tiimityötä parhaimmillaan”,

hoitotyön esihenkilö Anne-Maria Välikangas Keusoten kuntoutuskeskuksesta kiteyttää.

Jennika on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa moniammatillisia koulutuksia kuntoutuskeskuksen henkilöstölle.

”Jennika pitää itsensä ajan tasalla uusista asioista, perehdyttää ja ohjaa työkavereita. Uskon, että tämä yhdessä tekeminen ja Jennikan tapa sitoutua ja olla aidosti kiinnostunut työstään lisää koko työyhteisön hyvinvointia ja jaksamista”,

jatkaa Välikangas.

Monipuolisia työtehtäviä ja urakehitystä

Jennika itse kertoo, että eniten häntä motivoivat työssään monipuoliset työtehtävät aina kuntouttavasta hoitotyöstä erilaisiin kehitysprojekteihin. Hän kokee, että Keusote on kaikin puolin hyvä työpaikka nuoren sairaanhoitajan urakehitykselle.

”Olen saanut koko ajan enemmän vastuuta ja erilaisia kehittämisprojekteja. Työyhteisössäni kannustetaan myös oman osaamisen kehittämiseen. Tulevaisuudessa haaveenani on suorittaa ylempi ammattikorkeakoulututkinto digitalisaatioon ja terveysteknologian hyödyntämiseen liittyen”,

toteaa Hyvönen.
”Olen saanut koko ajan enemmän vastuuta ja erilaisia kehittämisprojekteja. Työyhteisössäni kannustetaan myös oman osaamisen kehittämiseen", kertoo asiantuntijasairaanhoitaja Jennika Hyvönen Keusoten kuntoutuskeskuksesta.

”Olen saanut koko ajan enemmän vastuuta ja erilaisia kehittämisprojekteja. Työyhteisössäni kannustetaan myös oman osaamisen kehittämiseen”,

kertoo asiantuntijasairaanhoitaja Jennika Hyvönen Keusoten kuntoutuskeskuksesta.