Siirry sisältöön

Keusotessa on hyvä pöhinä päällä!

Keusoten lääkäri kävelee hymyillen toimistolla.

Uteliaisuus ajoi Tuulia Saarion ylilääkäriksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle, jossa töitä tehdään yhdessä ja innolla asiakkaiden parhaaksi.

Pitkään Kone Oyj:n johtavana työterveyslääkärinä ja hyvinvointipäällikkönä työskennellyt Tuulia Saario
siirtyi elokuussa 2022 ylilääkäriksi vastaamaan Mäntsälän ja Pornaisten avopalveluista, Keusoten resursoinnista, vuokralääkärien rekrytoinnista ja avopalveluiden ostopalveluhankinnoista. Sitä ennen hän työskenteli julkisessa terveydenhuollossa.

”Uteliaisuus sai minut vaihtamaan työpaikkaa. Halusin nähdä, miten sote-uudistuksessa julkinen ja yksityinen terveydenhuolto saadaan toimimaan yhteen, koska minulla on osaamista molemmista.
Työ on ollut mielenkiintoista, ja olen iloinnut yhdessä tekemisestä ja onnistumisesta”,

Saario kertoo

Viime vuonna Keusotessa käyttöönotetun tiimimallin kehitys jatkuu. Moniammatillisen osaamisen hyödyntäminen on tärkeää potilastyössä. Työtekijäkokemus paranee, kun ei tarvitse yksin ratkaista vaikeita kysymyksiä. Myös potilaan hoito sujuvoituu.

Hyvä pöhinä ja tekemisen meininki näkyvät Saarion mukaan hyvinvointialueen arjessa. Esimerkiksi
nuoret lääkärit ovat antaneet Keusotesta positiivista palautetta. Muun muassa Suomen Medisiinariliitto
listasi taannoin yhden sen terveyskeskuksista kandiystävällisimpien työpaikkojen joukkoon.

”Arvostamme erilaisia persoonia ja erilaista osaamista. Kantavana ajatuksena on tukea toisia omalla ammattitaidolla; siitä syntyy arjen luovuutta, ja se lisää työn mielekkyyttä”,

Saario toteaa.
Kuvassa hoitohenkilöstö kulkee osaston rappusia alas.

Meillä viihdytään!

Organisaatiomme tarjoaa monipuolisen työkentän sekä ammattitaidon kehittämisen. Haluamme olla joustava, vastuullinen sekä turvallinen työnantaja. Työyhteisöissä toteutuu itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä valmentava esimiestyö. Kehitämme palveluitamme digitalisaation sekä tiedolla johtamisen avulla. Useissa työtehtävissä on mahdollisuus hybridityöhön.

Tarjoamme töitä vakituisesta tehtävästä keikkatöihin!

Tule töihin meille