Siirry sisältöön

Päihdekuntoutuspiste Toiwo

Päihdekuntoutuspiste Toiwossa Hyvinkäällä työskentelee yksi palkattu ammattihenkilö ja vertaisohjaaja. Vertaiset ja yhteistyötahot tuottavat palveluita kuntoutukseen. Toiwossa on 10 asiakaspaikkaa ja toimimme non-stop periaatteella, eli uusia asiakkaita otetaan aina, kun paikkoja vapautuu.

Avokuntoutusjakso on osa asiakkaan hoitokokonaisuutta. Palveluun voi hakeutua päihdepalveluiden avopalveluiden tai laitoksessa tapahtuneen vieroituksen, katkaisuhoidon tai kuntoutuksen jälkeen. Palvelun edellytyksenä on asiakkuus mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Ennen paikkavarausta teemme tutustumiskäynnin ja haastattelun kuntoutuspisteen tiloissa. Kuntoutusjakso on päihteetön. Asiakkaalla on mahdollisuus saada Kelan kuntoutusrahaa.

Käyntitiedot

Sahanmäenkatu 1
05800 HYVINKÄÄ

Aukiolotiedot

Ryhmäohjelma arkisin

  • Maanantai 9:00 - 13:00
  • Tiistai 9:00 - 13:00
  • Keskiviikko 9:00 - 13:00
  • Torstai 9:00 - 13:00
  • Perjantai 9:00 - 13:00

Muut yhteystiedot

Puhelin

Avokuntoutusvastaava Heidi Laanterä
+358504970540

Palvelut ja yhteystiedot

Palvelun nimeä klikkaamalla pääset yhteystietoihin.

Päihdekuntoutus

Päihdekuntoutus voi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun raittiutesi on jo päässyt hyvään alkuun ja sinulla on hoitosuhde mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Päihdepalvelut aikuisille

Päihdehoito tarjoaa hoitoa ja auttaa asiakasta kuntoutumaan erilaisista riippuvuuksista, sekä parantaa päihteetöntä toimintakykyä ja elämänhallintaa.