Siirry sisältöön

Päihdekuntoutuspiste Kipinä

Päihdekuntoutuspiste Kipinässä Järvenpäässä työskentelee yksi palkattu ammattihenkilö ja vertaisohjaaja. Vertaiset ja yhteistyötahot tuottavat kuntoutuksemme palveluita. Meillä on 10 asiakaspaikkaa ja toimimme non-stop periaatteella, eli uusia asiakkaita otetaan aina, kun paikkoja vapautuu.

Avokuntoutusjakso on osa asiakkaan hoitokokonaisuutta. Palveluun voi hakeutua päihdepalveluiden avopalveluiden tai laitoksessa tapahtuneen vieroituksen, katkaisuhoidon tai kuntoutuksen jälkeen. Palvelun edellytyksenä on asiakkuus mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Ennen paikkavarausta teemme tutustumiskäynnin ja suoritamme haastattelun kuntoutuspisteen tiloissa. Kuntoutusjakso on päihteetön. Asiakkaalla on mahdollisuus saada Kelan kuntoutusrahaa.

Käyntitiedot

Louhelankuja 3
04400 JÄRVENPÄÄ

Aukiolotiedot

Ryhmäohjelma arkipäivisin:

  • Maanantai 9:00 - 13:00
  • Tiistai 9:00 - 13:00
  • Keskiviikko 9:00 - 13:00
  • Torstai 9:00 - 13:00
  • Perjantai 9:00 - 13:00

Muut yhteystiedot

Puhelin

Avokuntoutusvastaava Päivi Muhonen
+358504979654

Palvelut ja yhteystiedot

Palvelun nimeä klikkaamalla pääset yhteystietoihin.

Päihdekuntoutus

Päihdekuntoutus voi auttaa sinua eteenpäin silloin, kun raittiutesi on jo päässyt hyvään alkuun ja sinulla on hoitosuhde mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Päihdepalvelut aikuisille

Päihdehoito tarjoaa hoitoa ja auttaa asiakasta kuntoutumaan erilaisista riippuvuuksista, sekä parantaa päihteetöntä toimintakykyä ja elämänhallintaa.