Siirry sisältöön

Sosiaalisen kuntoutuksen päivätoiminta

Päivätoiminnassa pääset tekemään voimiesi ja kykyjensä mukaisia tehtäviä ryhmässä. Toimintamme on kokonaiskuntoutusta. Toiminnan tavoitteena on tarjota sinulle merkityksellistä tekemistä päivään, kuuluvuuden yhteisöön ja sosiaalista kanssakäymistä. Päivätoimintamme tukee arkirytmin ylläpitämistä.

Palvelua on mahdollista järjestää Keusoten yksiköissä ja ostopalveluina arkisin 3-7 tuntia päivässä yksilöllisen suunnitelmasi mukaisesti.

Matkakulut korvataan Keusoten palvelupäätöksen mukaisesti.

Toimi näin

Sosiaaliseen kuntoutukseen uudet asiakkaat ohjautuvat Keusoten asiakasohjauksen kautta.
Mikäli sinulle ei vielä ole tehty palvelutarpeen arviota muissa Keusoten palveluissa (esim. erikoissairaanhoidossa), ota yhteyttä työikäisten asiakasohjausyksikköön.

Kenelle ja millä ehdoin

Sosiaalisen kuntoutuksen palvelujen asiakkaaksi ei voi hakeutua suoraan, vaan niihin ohjaudutaan Keusoten aikuissosiaalityön, mielenterveys- ja päihdepalvelujen sekä mielenterveyskuntoutujien asumispalvelujen palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Yhdessä asiakkaan kanssa arvioidaan, olisiko sosiaalinen kuntoutus oikeanlaista toimintaa tukemaan asiakkaan toimintakykyä ja arjen hallintaa. Mikäli palvelutarpeen arviota ei vielä ole tehty, ota yhteyttä työikäisten asiakasohjausyksikköön.

Puhelinasiointi

Työikäisten neuvonta ja ohjaus

Palveluajat

Avoinna arkipäivinä.
  • Maanantai 9:00 - 12:00
  • Tiistai 9:00 - 12:00
  • Keskiviikko 9:00 - 12:00
  • Torstai 9:00 - 12:00
  • Perjantai 9:00 - 12:00

Puhelinasiointi nykyisille asiakkaille

Palvelupaikat