Siirry sisältöön

Kaikukortti

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja Kaikukortti-toiminnassa mukana oleviin kohteisiin ja tapahtumiin: esimerkiksi konsertteihin, tanssiesityksiin tai teatteriin ja lisäksi kurssipaikkoja kansalaisopistoon. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään.

Toimi näin

Pyydä oma Kaikukorttisi Kaikukortteja jakavalta taholta, jonka asiakkaana olet. Kortinjakajataho arvioi mahdollisuutesi saada Kaikukortti.

Useimmiten voit hankkia lipun tai kurssipaikan suoraan Kaikukortin käyttöpaikasta.

Kun hankit lipun tai kurssipaikan, näytä Kaikukorttisi ja kerro sen tunnus. Lisäksi henkilökunta voi pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Et voi hankkia lippuja tai kurssipaikkoja verkkokaupasta Kaikukortilla. Kaikukortti-lippuja ja kurssipaikkoja saattaa olla rajoitettu määrä.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaikukortti on tarkoitettu yli 16-vuotiaille, tiukassa rahatilanteessa oleville henkilöille, jotka eivät taloudellisen tilanteensa vuoksi voisi muuten hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja kulttuurin pariin. Kaikukortin voi saada, jos on asiakkaana sosiaali- ja terveysalan tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen alan toimijalla, joka on mukana Kaikukortti-toiminnassa.

Jos sinulla on alle 18-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan.