Siirry sisältöön

Henkilöstölle hyvä hyvinvointialue

Tule mukaan rakentamaan hyvinvointialueen työkulttuuria!

Lähikuva käsistä, jotka kiinnittää seinälle erivärisiä muistilappuja.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle siirtyy 1.1.2023 yli 4200 työntekijää. Nyt on hyvä paikka tarkastella, millaisen työkulttuurin ja millaiset yhteiset tavoitteet haluamme rakentaa uudelle hyvinvointialueelle. Tulisitko mukaan ideoimaan ja kehittämään henkilöstölle hyvää hyvinvointialuetta?

Yhteinen ideointi toteutetaan virtuaalisesti ja siinä hyödynnetään Howspace-yhteistyöalustaa:

  • Ensimmäisessä vaiheessa 2.5.–13.5. jokainen osallistuja käy Howspacessa itselleen sopivana ajankohtana vastaamassa valmiisiin kysymyksiin ja reagoimassa muiden vastauksiin. Tähän on hyvä varata vähintään 15–20 minuuttia aikaa – mielenkiintosi mukaan voit toki käyttää aikaa enemmänkin.
  • Toisessa vaiheessa 23.5. klo 14–15.30 kokoonnumme yhteiseen virtuaaliseen työpajaan jatkamaan ja syventämään havaintojamme.
  • Howspacessa jokainen toimii omalla nimellään.
  • Yhteisen työkulttuurin rakentaminen on tarkoitettu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 siirtyvälle henkilöstölle.

Ilmoittautuminen kevään 2022 yhteiseen ideointiin on päättynyt ja yhteinen ideointi on parhaillaan käynnissä. Seuraathan kuitenkin tiedotustamme! Kerromme mahdollisesta jatkosta tällä sivulla.