Siirry sisältöön

Suun terveydenhuollon kiireettömät tarkastukset

Kuvassa hammaslääkäri ja asiakas keskustelevat hoidosta.

Suun terveydenhuollon toimintaa on jouduttu supistamaan koronapandemian hoidon ja henkilöstövajeen vuoksi, mikä on aiheuttanut ruuhkautumista kiireettömissä palveluissa. Tällä hetkellä 3 000 asiakasta odottaa pääsyä kiireettömään tarkastukseen. Kiireettömiä palveluja toteutetaan oman toiminnan lisäksi ostopalveluna Keusoten hammashoitoloissa.

Kaikille jonossa oleville asiakkaille annetaan tarkastusaika jonojärjestyksen mukaisesti. Tarjoamme ensimmäistä vapaata aikaa Keusoten hammashoitoloista. Tämä tarkoittaa, että aikaa voidaan tarjota oman asuinkunnan ulkopuolelta, jotta asiakkaidemme hoito ei entisestään viivästyisi. Aikaisemmat potilastiedot ovat ammattihenkilöidemme käytettävissä hammashoitolasta riippumatta.

Olemme pahoillamme tilanteesta.

Lisätietoja palvelusta:

Aiheeseen liittyvät palvelut