Siirry sisältöön

Uusi lähineuvontapiste avattu Järvenpään JUSTiin – Suunnattu erityisesti netittömille asiakkaille

Kuvassa neuvontapisteen työntekijä.

Olemme avanneet uuden sosiaali- ja terveyspalvelujen lähineuvontapisteen, jossa tarjoamme Keusoten alueen asukkaille neuvontaa paikan päällä ilman ajanvarausta.

Palvelemme sinua arkisin klo 9–15 Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUSTissa (os. Lääkärikuja 1, 2. kerros).

Palvelu on suunnattu kaikille Keusoten alueen asukkaille. Pyrimme tavoittamaan palvelulla erityisesti asiakkaat, joille tietokoneen, älypuhelimen sekä sähköisten palvelujen käyttö on haastavaa.

Neuvonnan ohella saat lähineuvontapisteellä tukea Keusoten sähköisten asiointikanavien käyttöön. Lisäksi pisteeltä löytyy asiakastietokone, palvelujen esitteitä ja lomakkeita sekä tietoa kolmannen sektorin toimijoiden tarjoamista palveluista.

Lähineuvonta on huhtikuun 2023 loppuun saakka kestävä kokeilu. Palvelun mahdollista jatkamista ja laajentamista arvioidaan kokeilusta saadun hyödyn perusteella. Kokeilu toteutetaan osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanketta.

Tarvitsetko neuvontaa sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä asioissa? Keusoten lähineuvontapiste palvelee sinua arkisin klo 9–15 Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskus JUSTissa (os. Lääkärikuja 1, 2. kerros).

Tiedote päivitetty 4.1.2023, Lisätty tieto, että kokeilua on päätetty jatkaa huhtikuun 2023 loppuun saakka.
Tiedote julkaistu 12.10.2022