Siirry sisältöön

Työkykytiimin toiminta jatkuu osana Kestävän kasvun hanketta

Monialaista työkyvyn tukea tarjoavan Työkykytiimin toiminta jatkuu osana Keski-Uudenmaan Kestävän kasvun hanketta vuoden 2023 ajan. Hankkeen rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Työkykytiimi arvioi monialaisesti työ- ja toimintakykyä sekä tarjoaa konsultaatioapua ja tukea ammattilaisille. Työkykytiimin asiakkaita ovat pitkään työttömänä tai työelämän ulkopuolella olleet Keusoten alueen työikäiset asukkaat.

Työkykytiimin toimintaa kehitettiin vuosina 2020–2022 osana sosiaali- ja terveysministeriön (STM) rahoittamaa Keski-Uudenmaan Työkykyhanketta.

Yhteydenottotapa kevenee, lähetekäytäntö poistuu

Jatkossa Työkykytiimin yhteydenottoon ei tarvita enää lähetettä. Muutoksen tarkoituksena on madaltaa kynnystä hakeutua Työkykytiimin palvelun pariin. Yksityiskohtainen ohje yhteydenottoon löytyy Työkykytiimin sivulta.

Sivulta löytyy myös lomake yhteydenottoon valmistautumista varten. Lomakkeessa kartoitetaan muun muassa koulutusta, työhistoriaa ja terveydentilaa. Sen täyttäminen on vapaaehtoista, mutta nopeuttaa asiointia huomattavasti.

Kun sinulla on riittävät tiedot yhteydenottoa varten, ole yhteydessä Työkykytiimin koordinaattoriin Satu Kontiaiseen.