Siirry sisältöön

Tuusulan, Mäntsälän ja Pornaisten lastensuojelun avohuolto sekä Tuusulan aikuissosiaalityö keskitetään Tuusulan terveysasemalle

Kuvituskuva

Tarjoamme Tuusulan, Mäntsälän ja Pornaisten lastensuojelun avohuollon palvelua 22.2.2023 alkaen Tuusulan terveysaseman 3. kerroksessa osoitteessa Hyryläntie 13. Samalla toimintamme Mäntsälän Eteva-talolla ja Tuusulan Autoasemankadulla päättyvät. 

Järjestämme jatkossa Mäntsälässä tilapäisiä pop up -pisteitä asiakkaiden tapaamista varten. Tiedotamme näistä erikseen. 

Myös Tuusulan aikuissosiaalityön ja maahanmuuton palvelut siirtyvät Autoasemankadulta Tuusulan terveysasemalle samaan tilaan 3. kerrokseen. 

Lastensuojelun avohuoltoon hakeutuminen 

Lastensuojelun avohuollon tarve arvioidaan, kun lapsesta tai perheestä on tullut yhteydenotto tai lastensuojeluilmoitus. Jos lastensuojelun kriteerit täyttyvät, palvelun asiakkuus alkaa. 

Voit olla yhteydessä sosiaalipäivystykseen virka-aikana ma−to klo 8–15 sekä perjantaina ja arkipyhien aattoina klo 8–13. Aukioloaikojen ulkopuolella auttaa Keski-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys (aina avoinna). Kiireellisissä tapauksissa asiakkuus alkaa heti. Soita kiireellisissä tapauksissa suoraan numeroon 112. 

Lisätietoja:

Aikuisten sosiaalipalvelut

Aikuisten sosiaalipalvelut tarjoavat apua arjenhallinnassa, itsenäisessä selviytymisessä ja ongelmien ennaltaehkäisyssä eri elämäntilanteissa, esimerkiksi toimeentuloon, sosiaaliseen hyvinvointiin, työhön, opiskeluun tai asumiseen liittyen.

Kuvituskuva