Siirry sisältöön

Tutustu Keusoten hoivakoteihin 360-asteen kuvien avulla

Keusote_Pellavakoti oleskelu- ja ruokailutila

Olemme nyt kuvanneet kaikki Keusoten hoivakodit yhteistyössä Hyrian mediaopiskelijoiden kanssa. Voit tutustua hoivakotiemme tiloihin 360-asteen kuvien sekä valokuvien avulla. Hiirellä pyöriteltävä 360-asteen visualisointikuva on paras tapa hahmottaa tila kokonaisuudessaan.

Hoivakotiemme tiloja voi tarkastella Keusoten kuvasivustolla osoitteessa: https://keusote.kuvat.fi/kuvat. Valitse sivustolla Ikääntyneiden palvelut -kansio ja sen Hoivakodit-alakansio.

Tällä kertaa Hyrian mediaopiskelijoiden toteuttamaan kuvauskierrokseen sisältyi Mäntsälässä Kotokartano, Pornaisissa Aurinkomäki ja Pellavakoti, Nurmijärvellä Nurmilintu sekä Järvenpäässä Lehmustokoti ja Pihlavistokoti.

Aiemmalla kuvauskierroksella kuvasimme Hyvinkään Kaunistossa, Ylähovissa ja Sahanmäessä, Tuusulan Riihikodossa sekä Järvenpään Vaahterakodissa.

– Virtuaalinen asumispalveluesittely on osa digisuunnitelmaamme. Kuvien tarve korostui, kun hoivakotiemme tulevilla asukkailla ja heidän omaisillaan ei ollut mahdollisuutta päästä ennakkoon tutustumaan tiloihimme koronapandemian vuoksi. Myöskään esitteissämme tai nettisivuillamme ei ollut riittävän monipuolisesti kuvia hoivakotiemme tiloista, sanoo ympärivuorokautisten palvelujen päällikkö Johanna Kiianmies.

Hoivakoteihin muuttavien asukkaiden lähiomaiset ovat Keusotelle tärkeitä yhteistyökumppaneita. Omaiset ovat yleensä mukana muuttoon liittyvissä käytännönjärjestelyissä. Lisäksi omaiset saattavat asua eri paikkakunnalla ja ovat monesti myös työssäkäyviä henkilöitä.

– Virtuaaliesittely on erinomainen keino tutustua asumispalveluyksikön tiloihin etukäteen, kun siihen on itsellä sopivin hetki. Lisäksi voimme hyödyntää kuvia opiskelijoiden ja työntekijöiden rekrytoimisen apuna, Kiianmies jatkaa.

Kiitämme Hyrian mediaopiskelijoita mukavasta ja joustavasta yhteistyöstä!

Voit tutustua hoivakotiemme tiloihin tämän linkin kautta:

Kuvassa Pellavakodin ruokailutila.
Kuvassa Pellavakodin ruokailutila.

Tiedote päivitetty 25.4.2023
Tiedote julkaistu 23.5.2022