Siirry sisältöön

Tilausten käsittelyaika hoitotarvikejakelussa pidentynyt viikkoon

Kuvassa verensokerimittari ja testiliuskoja.

Tilausten käsittelyaika hoitotarvikejakelussa on pidentynyt viikkoon. Hoitotarvikkeiden toimitus kestää tuotteesta riippuen 2–4 viikkoa. Pyydämme, että teet hoitotarviketilaukset mahdollisimman ajoissa ennen tarvikkeiden loppumista.

Syynä käsittelyaikojen pidentymiselle on uuteen potilastietojärjestelmään siirtyminen. Hoitosuunnitelmien siirto vanhasta tietojärjestelmästä uuteen hidastaa toimintaamme. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Kiireellisille hoitotarviketilauksille käyttöön erillinen puhelinpalvelu

Avaamme erillisen puhelinpalvelun kiireellisille hoitotarvikkeiden tarpeelle. Puhelinpalvelu on tarkoitettu vain tilanteisiin, joissa hoitotarvike on lopussa tai jo loppu ja tilanne uhkaa terveyttä (esim. katetrit ja insuliininpistotarvikkeet). Palvelun sujuvuuden vuoksi pyydämme, ettei puhelinpalveluun soiteta kuin hyvin kiireellisissä tilanteissa.

Kiireellisten tilausten puhelinpalvelu palvelee ma 27.2. alkaen numerossa p. 019 226 0301. Voit jättää takaisinsoittopyynnön sinulle sopivaan aikaan. Käsittelemme soittopyyntöjä ma–to klo 8–15 ja pe klo 8–14.

Lisätietoa:

3.3. klo 13.20: Korjattu tieto puhelinpalvelun käsittelyajoista.
24.2. klo 12.30: Lisätty tieto puhelinpalvelusta.

Aiheeseen liittyvät palvelut