Siirry sisältöön

Testaa Asuminen pelissä-hyötypeliä!

Asuminen Pelissä-hyötypeli on nyt pilottivaiheessa ja valmiina testattavaksi. Peli on kehitetty nuorten aikuisten asumisvalmiuksien edistämiseksi.

Pelissä seikkaillaan Keusotelaisessa pienessä kylässä, jossa on mahdollisuus oppia ja testata omia asumisen taitoja pelinomaisesti. Peli sopii parhaiten käytettäväksi tietokoneella. Mobiililaitteella peli toimii paremmin, kun käännät laitteesi vaakasuoraan. Laitattamalla äänet päälle kuulet pelin äänitehosteet, sekä voit halutessasi kuunnella tekstiosiot puheena.

Peli sisältää erilaisia taloja. Taloihin on koottu tietoa asumisen asioihin liittyen. Tutustumalla tietoon ja vastaamalla taloissa oleviin kysymyksiin saa valmiuksia menestyä pelin lopuksi suoritettavassa lopputestissä.

Löydät pelin Nestori-hankkeen kotisivulta osoitteessa keusote.fi/nestori. Pelin lopussa on lyhyt anonyymi palautelomake, jossa voit antaa palautetta sekä kehitysehdotuksia, jotka ovat pelin kehittämisen kannalta erittäin tärkeitä ja merkityksellisiä. Autathan meitä osaltasi kehittämään hyötypeliämme vielä paremmaksi!

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) rahoittamassa Nestori-hankkeessa kehitämme asunnottomuutta ennaltaehkäiseviä ja vähentäviä sote-palveluita.

Lisätietoja

Hanne Niemi, projektipäällikkö
hanne.niemi@keusote.fi