Siirry sisältöön

Mielenterveystoimijat tutuksi -teemapäivä Hyvinkäällä 21.11.

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

21.11.2022 10:00 – 12:00

Hyvinkään sairaalalla järjestetään Mielenterveystoimijat tutuksi -teemapäivä maanantaina 21.11.2022 klo 10–12. Tapahtuma pidetään H-sairaalassa 1. kerroksen aulatilassa (os. Sairaalankatu 1, Hyvinkää).

Sairaalalla voi aamupäivän aikana tutustua moniin mielenterveystoimijoihin ja verkostoitua eri tahojen kanssa. Paikalla on useita yhdistyksiä, ammattilaisia ja muita toimijoita kertomassa, minkälaista tukea ja toimintaa he tarjoavat.

Pääsemme nauttimaan myös ukulele-musiikkiesityksestä ja kahvitarjoilusta.

Mukaan ilmoittautuneita toimijoita ovat tällä hetkellä: Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry (Nurmijärvi ja Tuusulanjärvi), Kuumakillat, Hyvinkään Verso ry, Äimä ry, Mielenterveyshelmi, Kaksisuuntaiset ry, Surunauha ry, Etelän-SYLI ry, Mielenterveyden keskusliitto, Kriminaalihuollon tukisäätiön asumispalvelut, Kokewa-hanke (Werkko), Hyvinkään seudun Mielenterveysseura ry (Hymise), FinFami Uusimaa, Tuumi ry, Nurmijärven seurakunta, Hyvinkään seurakunta ja Keski-Uudenmaan Mielenterveysseura ry (KUMS).

Tapahtuman järjestää HUS Psykiatria (Hyvinkään alue), Keusote ja OLKA Hyvinkää.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Hyvinkään sairaalan tiloissa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan alueemme mielenterveystoimijoihin!

Lisätietoja:

Heidi Laanterä
050 497 0540 | heidi.laantera@keusote.fi

Maanantaina 21.11. klo 10-12 järjestetään Mielenterveystoimijat tutuksi- teemapäivä
Hyvinkään sairaalan H-rakennuksen 1. kerroksen aulassa.
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan alueemme mielenterveystoimijoihin.
Paikalla on useita eri yhdistyksiä, ammattilaisia ja muita toimijoita kertomassa minkälaista tukea ja toimintaa heillä on tarjolla. Aamupäivän aikana on tarjolla kahvitarjoilu ja pääsemme nauttimaan ihanista ukulele-musiikkiesityksistä. Teemapäivän järjestävät HUS Psykiatria, Keusote ja OLKA Hyvinkää.
Tapahtuman järjestävät HUS Psykiatria, Keusote ja OLKA Hyvinkää. Mukaan ilmoittautuneita toimijoita on tällä hetkellä: Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry (Nurmijärvi ja Tuusulanjärvi), Kuumakillat, Hyvinkään Verso ry, Äimä ry, Mielenterveyshelmi, Kaksisuuntaiset ry, Surunauha ry, Etelän-SYLI ry, Mielenterveyden keskusliitto, Kriminaalihuollon tukisäätiön asumispalvelut, Kokewa-hanke (Werkko), Hyvinkään seudun Mielenterveysseura ry (Hymise), FinFami Uusimaa,Tuumi ry, Nurmijärven seurakunta, Hyvinkään seurakunta ja Keski-Uudenmaan Mielenterveysseura ry (KUMS).
Teemapäivän järjestävät HUS Psykiatria, Keusote ja OLKA Hyvinkää. Kuvassa mukaan ilmoittautuneita toimijoita.