Siirry sisältöön

Meidän hyvinvointialueemme – asukkaiden työpaja

Tule mukaan ideoimaan ja kehittämään parasta mahdollista hyvinvointialuetta!

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

4.5.2022 17:00 – 19:00

Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista 1.1.2023 alkaen. Vaikka jo olemassa olevan Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän ansiosta muutos ei ole alueemme asukkaille suuri, nyt on hyvä hetki pohtia yhdessä millaisen hyvinvointialueen haluamme rakentaa ja miten asiakaskokemusta voidaan parantaa. Tule mukaan ideoimaan ja kehittämään parasta mahdollista hyvinvointialuetta!

Järjestämme hyvinvointialueen valmistelun tueksi kaikille kuntalaisille avoimen ideariihen virtuaalisessa työpajassa (Teams) 4. toukokuuta klo 17-19. Tavoitteena on löytää vastauksia siihen, millainen on hyvä hyvinvointialue, millaisia tavoitteita hyvinvointialueella tulisi olla ja miten voimme jatkuvasti parantaa asiakaskokemusta palveluissamme.

Työpajassa pohditaan yhteisesti keskustellen hyvinvointialueen tulevaisuutta ja asiakaskokemusta. Työpajaan voi osallistua kuka tahansa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen kehittämisestä kiinnostunut asukas. Varmistathan, että sinulla on käytössäsi toimiva internetyhteys ja mikrofonilla varusteltu tietokone tai muu laite, jolla voit osallistua Teams-työpajaan.

Millainen on hyvä hyvinvointialue alueen asukkaille? Miten alueen hyvinvointia ja elinvoimaisuutta voidaan lisätä? Miten voimme jatkuvasti parantaa asiakaskokemusta palveluissamme? Millä keinoin saisimme asukkaiden äänen entistä paremmin kuuluviin? Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastauksia!

Tule mukaan!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan virtuaaliseen työpajaan, ilmoita kiinnostuksestasi 27.4. mennessä ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse Teams-linkin työpajaa edeltävällä viikolla. Tervetuloa!

Lisätiedot:

Hanna Raevuori
johtava asiantuntija
hanna.raevuori@keusote.fi