Siirry sisältöön

Asiakaskokemuksen hyödyntäminen hyvinvointialueilla

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

16.12.2022 9:00 – 11:30

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakkuustiimi järjesti 6.5.2022 tuleville hyvinvointialueille yhteisen webinaarin ja keskustelutilaisuuden asiakaspalautteiden keräämiseen ja palautteiden hyödyntämiseen liittyen. Lupasimme tuolloin järjestää uuden webinaarin ennen vuoden vaihdetta ja nyt on sen aika.

Yhteisissä keskusteluissa olisi tarkoitus käsitellä ja mahdollisesti esitellä hyvinvointialueiden suunnitelmia asiakaskokemukseen liittyen. Webinaariin on tarkoitus pyytää puheenvuorot esim. THL:n edustajilta ja mahdollisesti myös joltain muultakin taholta. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla myös hyvinvointialueiden edustajilta, millaisessa vaiheessa asiakaskokemukseen liittyvät valmistelut ovat hyvinvointialueilta.

Osallistujilla on jälleen mahdollisuus esitellä omia suunnitelmiaan asiakaskokemukseen liittyen.

Tilaisuus järjestetään Teams-tapahtumana perjantaina 16.12.2022 klo 9.00-11.30.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia suunnitelmia asiakaskokemukseen liittyen on hyvinvointialueilla ja miten esim. asiakaspalautteita tullaan keräämään ja miten kerättyä asiakaspalautetta hyödynnetään tulevilla hyvinvointialueilla.

Tilaisuus on tarkoitettu hyvinvointialueiden edustajille ja asiakaskokemuksen parissa työskenteleville. Ilmoittauduthan alla olevalla linkin kautta.

Lisätietoja: tero.seitsonen@keusote.fi