Gå till innehåll

Ändringar i Mäntsälä laboratoriums tjänster från och med den 5 september 2023

På grund av renovering flyttar Mäntsälä laboratorium brådskande till nya utrymmen. I de nya utrymmena tar vi inte screeningprov för livmoderhalscancer eller bevakade urinprov.

På grund av flytten är Mäntsälä laboratorium stängt tisdagen den 5 september 2023. Alla tider som bokats för flyttdagen har avbokats. 

I laboratoriets tillfälliga utrymmen kan vi inte ta screeningprov för livmoderhalscancer eller bevakade urinprov. På grund av detta är alla tider som redan bokats till Mäntsälä laboratorium för screeningprov för livmoderhalscancer och bevakade urinprov avbokade från och med den 5 september 2023.

En ny provtagningstid till ett HUS-laboratorium kan du boka på adressen  www.huslab.fi/ajanvaraus eller per telefon genom att ringa vårt tidsbokningsnummer (09) 471 86800, mån.–fre. klo 7.30–15.30.

Från och med onsdagen den 6 september 2023 betjänar Mäntsälä laboratorium enligt normala öppettider i mottagningsrummen 26, 27, och 28 på hälsostationens första våning. Väntrummet för laboratoriets kunder förblir på samma plats som förut.