Siirry sisältöön

Sosiaalityöntekijäksi Pihlajaan?

Aloita uusi vuosi meidän kanssa ja tule osaksi Pihlajan porukkaa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja kokeneessa tiimissä, sekä työn monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Tarjolla on vakituinen työ tammikuusta 2024 alkaen tai sopimuksen mukaan,
meidän mahtavan Tiinan siirtyessä Keusotella muihin tehtäviin.

Perhehoitoyksikkö Pihlaja kuuluu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen lastensuojelun tulosyksikköön.
Pihlaja vastaa perhehoitajien, tukiperheiden ja tukihenkilöiden rekrytoinnista, valmennuksesta,
arvioinnista, välityksistä, sopimusten teosta, maksuliikenteestä sekä sijoituksenaikaisesta tuesta.

Perhehoitoyksikön sosiaalityöntekijät vastaavat sijaisperheiden erilaisista valmennuksista ja perheselvityksistä, pitkäaikaisen- ja vastaanottoperheen etsimisestä lapselle, toimeksiantosopimusten valmistelusta ja muista sijoituksen alkuvaiheen järjestelyistä sekä perhehoitoon ja huoltajuusjärjestelyihin liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu rekrytointia ja markkinointia sekä Pihlajan ryhmämuotoisten tukien ja yhteisten tilaisuuksien järjestämiseen osallistumista.

Työ sisältää paljon käyntejä perhehoitajien luona, joten työn hoitaminen edellyttää ajokorttia.
Tiimi työskentelee paljon etänä. Tapaamme viikoittain Hyvinkään perhekeskuksessa, josta on myös mahdollista varata itselleen työtila. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä tiimin ja esihenkilön tuki.

Työn hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työparina ja osana moniammatillista tiimiä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavaa työotetta, organisointi- ja koordinointikykyä sekä kokemusta perhehoidosta ja lastensuojelusta. Katsomme eduksi PRIDE-valmentajan pätevyyden. Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§ mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

Hae meille työkaveriksi nyt! Haku on auki to 30.11. klo 14 asti.