Siirry sisältöön

Puheterapiapalvelujen kilpailutus käynnistyy – Osallistu palveluntuottajien infotilaisuuteen ma 29.5.

Vanhempi nainen antaa puheterapiaa nuorelle tytölle

Keusoten puheterapiapalveluja täydennetään oman toiminnan lisäksi ostopalveluilla. Ensimmäinen kilpailutus toteutettiin vuonna 2020 ja täydentävät kilpailutukset vuosina 2021 ja 2022. Nykyiset sopimukset päättyvät 30.11.2023. Kilpailutamme tämän vuoden aikana kaikki puheterapian palvelut uudelle sopimuskaudelle 1.12.2023 alkaen. 

Nyt toteutettavassa kilpailutuksessa käytetään dynaamista hankintajärjestelmää (DPS). Menetelmä on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa palveluntuottajat ilmoittautuvat mukaan Cloudia Tarjouspalvelun sähköiseen järjestelmään. Tämä ei vielä sido palveluntuottajaa mihinkään. Toisessa vaiheessa järjestelmään hyväksytyt palveluntuottajat saavat tarjouspyynnön ja voivat halutessaan jättää tarjouksen. Ilmoittautuminen avautuu Tarjouspalvelussa lähiaikoina. 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan tarkemmin kilpailutuksesta 

Järjestämme kilpailutuksesta kiinnostuneille palveluntuottajille infotilaisuuden Teamsillä maanantaina 29.5. klo 15–16. Palveluntuottajaa pyydetään ilmoittamaan pe 26.5. klo 10.00 mennessä kiinnostuksensa osallistua markkinakartoitukseen täyttämällä oheisen vastauslomakkeen. Toimitamme Teams-kutsun erikseen. 

Tilaisuudessa kerromme palvelun sisällöstä ja kilpailutettavista osa-alueista tarkemmin. Palveluntuottajilla on myös mahdollisuus esittää tarkentavia kysymyksiä kilpailutuksesta. Voit kirjata ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisia etukäteiskysymyksiä lomakkeen kohtaan Vapaat kommentit.  

Infotilaisuuteen ja markkinavuoropuheluun osallistuminen ei sido yritystä tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä ole myöskään sen edellytys. Markkinavuoropuheluun osallistuvien yritysten antamia tietoja käsitellään kaikelta osin luottamuksellisina. 

Markkinavuoropuheluprosessin aikana esitetyt tiedot ja suunnitelmat eivät sido Keski-Uudenmaan hyvinvointialuetta julkaistavassa tarjouspyynnössä. 

Lisätietoja:
Minna Kontio
Asiantuntija, kuntoutuspalvelut
050 497 3040
minna.kontio@keusote.fi