Siirry sisältöön

Yhteistyökumppaneiden ohjeet ja suojavarusteet

Ohjeita asumispalveluille influenssa- ja koronaepidemian torjuntatoimiin sekä laboratoriotesteihin. Koronasuojavarusteiden tilaus henkilökohtaisen avun työnantajille.

Tilaa suojavarusteita 

Tilauslomake on tarkoitettu alueen henkilökohtaisen avun työnantajille. Omaishoitajien kohdalla suojaimia ei enää toimiteta.

Kuntien velvollisuutena olevien ns. kansanmaskien jakamisen käytännöistä vähävaraisille kunnat ja Keusote tiedottavat erikseen. Kansanmaskeja ei voi tilata oheisen tilauslomakkeen avulla. Vuonna 2022 toimitamme Keusoten alueen palveluntuottajille koronasuojavarusteita vain erityisperustein, esim. yksikön koronavirustilanne huomioiden.

Henkilökohtaisen avun työnantajille voimme toimittaa suu-nenäsuojainten lisäksi päivittäiseen käyttöön käsihuuhdetta ja suihkutettavaa desinfiointiainetta. Suihkutettavaa desinfektioainetta jaetaan 1 pullo / 2 kk. Jos tarve on runsaampaa, lisää hankitaan kaupasta omakustanteisesti.

Henkilökohtaisen avun työnantajille toimitamme lisäksi varautumispakkauksen. Korona tilanteen vaikeutumisen vuoksi henkilökohtaisen avun varautumispakkauksen FFP2 maskien määrä nostetaan toistaiseksi 10 kappaleeseen. Määrän tilapäisellä nostamisella reagoidaan muuttuneeseen tilanteeseen ja pyritään varmistamaan välttämättömän tuen ja avun saaminen myös niissä tilanteissa, kun avustettava on saanut koronatartunnan.

Henkilökohtaisen avun työnantajille toimitettava varautumispakkaus sisältää:

  • Kertakäyttöiset suojakäsineet (10 kpl)
  • FFP2 -maskeja (10 kpl)
  • Kertakäyttöiset silmiensuojaimet (visiiri tai suojalasi 1 kpl)
  • Kertakäyttöinen pitkähihainen suojatakki (1 kpl)
  • Käsihuuhdepullo (1 kpl 100 ml)

Korona-varallaolopakkaus on ainoastaan henkilökohtaisen avun työnantajille, niitä tilanteita varten, kun asiakkaalla on koronatartunta ja työntekijä on suojattava jatkotoimenpiteiden selviämisen ajaksi.

Tilatessanne koronasuojavarusteita tilauslomakkeella, tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Olemme yhteydessä tilaajaan viiden arkipäivän sisällä suojatarvikkeiden noutamisajankohdasta. Täytäthän huolellisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Henkilökohtaisen avun työnantajien noutopisteet:

  • Hyvinkään Perhekeskus ( Rentto), 2 krs:n aikuissosiaalityön asiakasneuvonta, Suutarinkatu 2 D ( 2krs). Noutoajat: Ma – To klo: 9 -15 ja Pe klo: 9-14
  • Nurmijärvi kk, terveysasema, liukuovelliset hyllyt. Vastaanotto, B- ovi, aulassa, sairaalatie 2 A. Noutoajat: Ma-Pe 8-16
  • Järvenpää JUST, Infopiste sisääntuloaulassa, Lääkärinkuja 1. Noutoajat: ma-pe 8.30-15.30.
  • Mäntsälän terveysasema, sisääntuloaulassa vasemmalla seinustalla matala kaappi, Kivistöntie 14. Noutoajat: ma-pe 8-16.
  • Hyrylän terveysasema, vartijan työtila sisääntuloaulassa, Hyryläntie 13 A. Noutoajat: ma-pe 8-16. Huom! Tarvikkeita ei voi noutaa 10-12 välisenä aikana.

Tilatut tuotteet tulee noutaa 7 vrk kuluessa.

Lisätiedot: korona.suojavarusteet@keusote.fi .