Siirry sisältöön

Palvelukoordinaattoriksi Pihlajaan?

Hae meille Pihlajaan tukihenkilötoiminnan palvelukoordinaattoriksi! Tarjolla on vakituinen työ 2.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan, meidän ihanan Tuulan jäädessä ansaitulle eläkkeelle.

Perhehoitoyksikkö Pihlaja kuuluu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen lastensuojelun tulosyksikköön. Pihlaja vastaa perhehoitajien, tukiperheiden ja tukihenkilöiden rekrytoinnista, valmennuksesta, arvioinnista, välityksistä, sopimusten teosta, maksuliikenteestä sekä sijoituksenaikaisesta tuesta.

Haettavana olevan palvelukoordinaattorin tehtävänä on työskennellä vastuutyöntekijänä tukihenkilötoiminnassa ja tukiperhetoiminnasta vastaavan palvelukoordinaattorin työparina. Palvelukoordinaattori vastaa uusien tukihenkilöiden valmennuksesta ja tukihenkilöä tarvitsevien lasten välitysprosessista. Lisäksi tehtäviin kuuluu rekrytointia ja markkinointia sekä Pihlajan ryhmämuotoisten tukien ja yhteisten tilaisuuksien järjestämiseen osallistumista. Palvelukoordinaattori on mukana Pihlajan päivystys- ja rekrytiimissä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mukavassa tiimissä, sekä työn monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä tiimin ja esimiehen tuki.

Työn hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työparina ja osana moniammatillista tiimiä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, organisointi- ja koordinointikykyä, kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja lastensuojelutyöstä sekä joustavaa työskentelyotetta. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti etätyönä ja Hyvinkäällä sijaitsevasta työpisteestä käsin. Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalialan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Meillä on Pihlajassa kivaa, tule meille työkaveriksi! Haku on auki 24.8. klo 14 asti.