Siirry sisältöön

Työ- ja toimintakyvyn monialainen arviointi

Selvitämme yhteistyössä kanssasi jäljellä olevaa työ- ja toimintakykyäsi. Autamme jumiutuneen tilanteen purkamisessa ja tulevaisuuden suunnan löytymisessä. Tarjoamme myös matalan kynnyksen konsultaatio- ja työparitukea alueemme ammattilaisille.

Palvelun toteuttaa moniammatillinen Työkykytiimi. Palvelu on kehitetty osana STM:n myöntämällä valtionavustuksella toteutunutta Keski-Uudenmaan työkykyhanketta.

Työkykyhanke

Toimi näin

Työkykytiimin asiakkaaksi tullaan pääsääntöisesti ammattilaisen ohjaamana. Jos koet, että Työkykytiimistä voisi olla sinulle apua, ota tilanteesi ja Työkykytiimin asiakkuus puheeksi työntekijäsi (esim. sosiaalityöntekijä, terveydenhoitaja, fysioterapeutti, TE-asiantuntija) kanssa. Ottakaa työntekijäsi kanssa yhteyttä työkykytiimiin. Yhteydenotto-ohje löytyy sivun laidasta tai puhelinnäkymässä sivun alareunasta. Yhteydenoton yhteydessä arvioidaan, onko juuri tämä palvelu sinulle tässä vaiheessa oikea. Ehdotamme aina jotain vaihtoehtoja tilanteen edistämiseksi.

Jos sinulla ei ole kontaktia muihin palveluihin, voit olla myös suoraan Työkykytiimiin yhteydessä puhelimitse tai turvasähköpostilla tyokykytiimi@keusote.fi. Huomioithan, että henkilötietoja ja muita tunnistetietoja voimme käsitellä vain puhelimitse tai turvapostin kautta. Ohjautumiseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Työkykytiimin koordinaattoriin.

Palvelemme ympäri Keski-Uuttamaata

Toimimme asiakkaidemme kotikunnissa koko Keusoten alueella. Toimistomme sijaitsee Järvenpään Etera-talossa. Postiosoite: Keusote, Työkykytiimi, PL 46, 05801 Hyvinkää.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu suunnattu henkilöille, jotka ovat olleet pitkään poissa työelämästä ja tarvitsevat monialaista tukea työ- ja toimintakyvyn selvittämiseen. Asiakas voi olla esimerkiksi työttömänä työnhakijana, sairauslomalla tai kuntoutustuella.

Työkykytiimin yhteystiedot

Tiimissä ovat mukana myös Kelan kuntoutusasiantuntija Satu Laakoli ja TE-toimiston asiantuntija Selina Harjuoja sekä lääkäri Kirsi Kärkkäinen ja muut lääkäripalvelut. 

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue