Siirry sisältöön

Työ- ja toimintakyvyn monialainen arviointi

Palvelu on suunnattu henkilölle, joka tarvitsee laajaa tukea työ- ja toimintakykynsä selvittämiseen ja työmahdollisuuksiensa edistämiseen. Hänen työttömyytensä on voinut pitkittyä tai hän on ollut jo pidempään poissa työelämästä. Tarjoamme myös matalan kynnyksen apua sekä konsultaatio- ja työparitukea alueemme ammattilaisille.

Työkykytiimimme lähtökohtana on moniammatillinen yhteistyö, jossa yhdistämme sosiaali- ja terveysalan osaamisen. Huomioimme myös jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja hänen verkostonsa.

Palvelu on osa STM:n myöntämällä valtionavustuksella toteutettavaa Keski-Uudenmaan työkykyhanketta.

Työkykyhanke

Toimi näin

Asiakas ohjautuu palveluun koordinaattori Satu Kontiaisen kautta. Lähettävänä tahona voi toimia esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalvelut, TE-palvelut tai kunnan työllisyyspalvelut. Käytössä on lähetepohja (Lähete Työkykytiimiin), jonka voi toimittaa turvapostilla osoitteeseen: tyokykytiimi@keusote.fi.

Etsimme sopivia työkyvyn tuen ratkaisuja yhdessä!

Ole yhteydessä Työkykytiimiin soittamalla tai sähköpostitse (Huom! henkilö- tai muita tunnistetietoja vain puhelimen tai turvapostin kautta). Opiskelijoiden yhteydentotoista vastaa Anna Laine.

Palvelemme ympäri Keski-Uuttamaata

Työkykytiimin toimipaikka sijaitsee Järvenpään Etera-talossa. Lisäksi toimimme Keusoten toimipisteissä ympäri toiminta-aluetta, esim. paikallisilla terveysasemilla. Postiosoite: Keusote, Työkykytiimi, PL 46, 05801 Hyvinkää.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on alkuvaiheessa suunnattu ensisijaisesti työttömille työnhakijoille, jotka tarvitsevat monialaista työ- ja toimintakyvyn arviointia.

Työkykytiimin yhteystiedot

Tiimissä ovat mukana myös Kelan kuntoutusasiantuntija Satu Laakoli ja TE-toimiston asiantuntija Selina Harjuoja sekä lääkäri Petra Ruuth ja muut lääkäripalvelut. 

Puhelinasiointi

Työkykytiimin koordinaattori

Palveluajat

Kuvaus

Voit olla yhteydessä työkykytiimiin soittamalla koordinaattorin puhelinnumeroon.

Voit olla yhteydessä työkykytiimiin myös sähköpostilla tyokykytiimi@keusote.fi. Voit laittaa soittopyyntöjä tai kysymyksiä tiimille sähköpostilla (asiakas- ja henkilötiedot vain turvapostilla).

Palveluajat
  • Maanantai 8:00 - 16:00
  • Tiistai 8:00 - 16:00
  • Keskiviikko 8:00 - 16:00
  • Torstai 8:00 - 16:00
  • Perjantai 8:00 - 16:00

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Keusote