Siirry sisältöön

Palaute auttaa kehittämään verkkosivuja

Verkkosivusto sivujen alareunassa on linkki, jonka kautta voi antaa nopean palautteen siitä löytyikö etsitty tieto sivulta, ja jos ei niin mitä jäi löytymättä. Linkin kautta toivomme palautetta nimenomaan verkkosivun sisällöstä ja tärkeiden tietojen löytymisestä. Muiden palautelinkkien kautta voi sitten kertoa mielipiteensä palveluihimme liittyvistä asioista.

Saamme palautteita tasaiseen tahtiin, ja niistä on suuri apu sivuston kehittämisessä. Meille on tärkeää saada teidän sivuston käyttäjien mielipide avuksemme kehitystyöhön. Kaikki palautteissa esiin tulleet puutteet ja kehitysehdotukset tutkitaan, ja mahdollisuuksien mukaan otetaan mukaan sivuston jatkokehitystoimenpiteisiin.

Palvelupaikkasivu toimii hyvänä esimerkkinä siitä, miten palautetta antamalla voi vaikuttaa. Aloimme saada huomautuksia siitä, että terveysaseman tietoja hakemalla ei löydykään etsityn palvelun yhteystietoa. Kävi pian ilmi, että melko usein haetaankin suoraan tuttua palvelupaikkaa, eikä itse palvelua. Käynnistimme kehitystyön yhdessä sivuston toimittajan kanssa, ja nyt olemme saaneet palvelupaikkasivulle listauksen niistä palveluista, joita siitä paikasta on saatavilla. Listauksesta löytyy myös palveluajat ja puhelinnumerot sekä sähköisen asioinnin linkit, jos palveluun liittyy sellaisia. Saamme ne vielä aakkosjärjestykseen, kunhan yksi tekninen murhe on selätetty.

Verkkosivujen seuraava kehityskohde on palvelusivu, jonka kehitystarve on käynyt selvästi ilmi myös teidän antamistanne palautteista. Laitammekin hihat heilumaan, jotta sivu saataisiin mahdollisimman pian muokattua selkeämmäksi ja helppolukuisemmaksi.