Siirry sisältöön

Päivi Karvonen palkittiin Suomen Sairaanhoitajat Kiintotähti-tunnustuksella

Kokeneita sairaanhoitajia palkittiin ensimmäisen kerran Kiintotähti-tunnustuksella.

Suomen Sairaanhoitajat myönsi tänä vuonna ensimmäisen kerran Kiintotähti-tunnustuksia todellisille arjen sankareille. Tunnustuksen voi saada kokenut, työhönsä sitoutunut ja ammatistaan ylpeä sairaanhoitaja, joka on toiminut ammatissaan yli 20 vuotta.

Päivi Karvonen työskentelee sairaanhoitajana Järvenpään JUSTissa.

Lämpimästi onnea Päivi!

Kiintotähti-tunnustuksen tavoitteena on tehdä näkyväksi ja palkita kokeneita, työhönsä sitoutuneita ja ammatistaan ylpeitä sairaanhoitajia, joilla on myönteinen asenne ammattikuntaansa ja työtänsä kohtaan. Heillä on työuraa jo takanapäin, mutta yhä myös edessä.

– Olen erittäin yllätetty ja kiitollinen Suomen sairaanhoitajien myöntämästä Kiintotähti-tunnustuksesta. Olen aina kokenut välittömän hoitotyön ihmisen kohtaajana olevan se antoisin osa sairaanhoitajana työskentelyäni. Harvoin tämä perustyö kerää kiitoksia, mutta se on kuitenkin pohja koko terveydenhuollolle. Täällä ei olla töissä “vain” terveyskeskuksessa. Työ monipuolisuudessaan ja laaja-alaisuudessaan haastaa tekijänsä joka päivä.  Parhainta on ollut jakaa tämä tunnustuksen aikaan saama ilo yhdessä työyhteisön kanssa. 

Vielä iso kiitos ja kumarrus tunnustusta hakeneille arvostamilleni kollegoilleni!

Sairaanhoitaja, Päivi Karvonen