Siirry sisältöön

Muutoksia Työkykytiimin palveluissa syksyllä 2023

Työkykyhankkeen aikana käynnistetty Työkykytiimi sai jatkoaikaa vuoden 2023 ajaksi. Tällä hetkellä tiedossa on, että toiminta nykyisellä rakenteella ei jatku enää ensi vuonna. Työkyvyn tuen tiimin toimintamallia kehitetään siten, että työ, tekijät, osaaminen ja toiminta integroituvat osaksi Keusoten muita työikäisten palveluja.

Syksyn 2023 ajan Työkykytiimi konsultoi, ohjaa ja neuvoo työkyvyn tuen ja arvioinnin haasteellisissa tilanteissa sekä tekee mahdollisuuksien mukaan työparityötä. Palveluun jo aiemmin otettujen asiakkaiden monialaiset työ- ja toimintakyvyn arvioinnin prosessit hoidetaan loppuun. Ota siis edelleen meihin yhteyttä, kun tarvitset apua, neuvoa ja ideoita asiakkaidesi työkyvyn tuen tarpeissa ja tilanteissa!

Voit tehdä yhteydenottopyynnön konsultaatiota, ohjausta tai neuvontaa varten osoitteeseen tyokykytiimi@keusote.fi, josta ne käsitellään saapumisjärjestyksessä (Huom! Ei enää suoria yhteydenottoja koordinaattorin henkilökohtaiseen sähköpostiin tai puhelimeen). Hyödynnäthän Työkykytiimin sivuilta löytyvää yhteydenottolomaketta konsultaation ja vastaamisen nopeuttamiseksi.

Lisätietoja

tyokykytiimi@keusote.fi

Silja Wahlsten
050 497 5676
silja.wahlsten@keusote.fi