Siirry sisältöön

Lähineuvontapisteen toiminta laajenee Nurmijärvelle

Kuvassa kaksi naishenkilöä, jotka keskustelevat sohvalla istuen.

Uusi sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteinen lähineuvontapiste avataan Nurmijärven Kirkonkylän terveysasemalle maanantaina 20.3.2023. Samalla Järvenpään JUSTin lähineuvontapisteen aukioloajat muuttuvat.

Nurmijärven lähineuvontapiste tulee palvelemaan osoitteessa Sairaalantie 2 maanantaisin klo 9–15. JUSTin lähineuvontapisteen uudet aukioloajat ovat 13.3. alkaen tiistaista perjantaihin klo 9–15.

Lähineuvontapisteillä tarjotaan paikan päällä tapahtuvaa ajanvarauksetonta ohjausta ja neuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaikille Keusoten alueen asukkaille. Pisteellä voi asioida myös anonyymisti ilman tunnistautumista, mikäli asian edistämiseen ei tarvita lisätietoja asiakas- ja potilastietojärjestelmistä.

Pisteillä sinua palvelevat terveysaseman ja sosiaalihuollon asiakasohjauksen työntekijä, tarvittaessa sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistyönä. Pisteillä voidaan aloittaa sosiaalihuollon asiakkuus tai ohjata asiakas terveyspalveluiden piiriin.

Pisteeltä saat apua muun muassa huoli-ilmoituksen tekoon tai terapianavigaattorin täyttöön. Pisteellä voidaan myös esimerkiksi välittää viesti hoitovastaavalle, tai opastaa verenpaineen mittauksessa.

Neuvonnan ohella saat lähineuvontapisteillä tukea sähköisten asiointikanavien käyttöön. Lisäksi pisteiltä löytyy asiakastietokone, palvelujen esitteitä ja lomakkeita sekä tietoa kolmannen sektorin toimijoiden tarjoamista palveluista.

Lähineuvontapisteet tekevät yhteistyötä kuntien, kolmannen sektorin ja muiden alueen toimijoiden kanssa. Myös Keusoten ulkopuoliset ammattilaiset voivat hyödyntää pisteiltä saatavaa tietoa ja sote-yhteistyötä oman työnsä tueksi.

Lähineuvontaa kehitetään osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanketta.

Lisätietoja


Merja Degerlund, merja.degerlund@keusote.fi
Työikäisten asiakasohjauksen esihenkilö

Riitta Samola, riitta.samola@keusote.fi
Ikäihmisten asiakasohjauksen esihenkilö

Kaisa Vaviolahti, kaisa.vaviolahti@keusote.fi
Terveyspalveluiden projektipäällikkö

Inka Pulkkinen, inka.pulkkinen@keusote.fi
Hanketyöntekijä